Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Лейпцигу пройшов багатотисячний мітинг проти ковідних обмежень

7 листопада в місті Лейпциг, найбільшому місті федеральної землі Саксонія, що у східній Німеччині, зібралися тисячі людей, протестуючи проти обмежень, пов'язаних з коронавірусною інфекцією. Вони кричали: «Ми – люди». Основне гасло дня – "Зупиніть коронабезумство!"

20110904.jpg

Під час мітингу 7 листопада 2020 року на Августплац у Лейпцигу. Фото: Omer Messinger/Getty Images

 

 

За офіційною інформацією, близько 20 000 людей взяли участь у демонстрації проти коронавірусних заходів, прийнятих федеральним урядом та урядами інших німецьких земель.

Демонстрацію намагалися припинити після повідомлення про порушення умов (учасники не мали на собі масок і не дотримувалися дистанцію в півтора метра).

Але кілька сотень людей пройшли по неузгодженому маршруту через центр міста. Були заворушення та арешти. 

 

 

 

 

Як повідомляє v_strannik на своєму живому журналі, в Саксонії корона лютує в основному на папері, зате купа фірм реально розорилася, багато хто втратив роботу.

На вулицю вийшли як праві, так і ліві, а також зовсім безпартійна публіка, зауважує він. Основним гаслом дня було "Зупиніть коронабезумство!"

Фото: v_strannik

 

Нагадаємо, 1 серпня у Берліні пройшла мільйонна демонстрація "Кінець пандемії день свободи"

Наші інтереси: 

Розуміти, що на відміну від українців європейські народи розуміють небезпеку від роздутої небезпеки коронавірусної інфекції і намагаються захищати свої права, не дозволяючи урядам їхніх країн обмежувати їх, начебто дбаючи про їхнє здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чому тоді європейці просто не переоберуть своїх можновладців?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чому тоді європейці просто не переоберуть своїх можновладців?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Офіційна преса починає перебирати на себе "комплотистські" тези про китайський вірус, яких досі не передавала, зате ганьбила.
Підлеглі владі журналісти, певно, відчувають нове віяння, і намагаються врятувати свою шкуру... Так, появляються такі вирази як "Абсурдістан" https://www.lepoint.fr/politique/absurdistan-un-journal-allemand-tacle-la-france-dans-sa-gestion-du-covid-19--14-11-2020-2401068_20.php, або заголовки роду Сovid-19 (Le Monde 17 листопада 2020) : "Упередження штучно збільшує кількість позитивних випадків та спотворює сприйняття тяжкости епідемії" https://www.lemonde.fr/idees/article/2020/11/07/covid-19-des-biais-amplifient-artificiellement-le-nombre-de-cas-positifs-et-faussent-la-perception-de-la-gravite-de-l-epidemie_6058857_3232.html

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !