Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Каліфорнії пропонують скасувати обов'язкову вакцинацію для школярів

Категорія:

Секретар штату Каліфорнія санкціонувала збір підписів на підтримку ініціативи щодо скасування закону штату про обов'язкову вакцинацію школярів, а також про заборону використання генетично модифікованих продуктів (ГМО) і ще більше 300 речовин, які на даний момент використовуються в різних галузях, потрапляючи в навколишнє середовище, повідомляє Patch.

Ініціатива також пропонує заборонити використання для очищення води фториди або хлор і створити Каліфорнійське управління з чистоти навколишнього середовища, яке регулюватиме природоохоронні заходи, а також перевірятиме і затверджуватиме речовини, які можна використовувати на території Каліфорнії.

Автори документа також пропонують назвати злочинними дії, що піддають навколишнє середовище або інших людей впливу токсичних хімічних речовин. Покарання може бути встановлено у вигляді штрафу або тюремного ув'язнення.

«Ми намагаємося відновити можливість людей відстоювати свої інтереси і вирішувати, що їм робити. Компанії, що виробляють хімікати, відібрали наше право відмовитися від використання цих хімічних речовин», - сказала автор ініціативи Черіл Дженсен.

Джерело

Наші інтереси: 

Боротьба за здоров'я та природній імунітет.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи