Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Чехії магазин заборонив вхід людям, які пройшли генетичну модифікацію «вакциною від коронавірусу»

Категорія:

Власник магазину пояснює цей захід турботою про здоров'я клієнтів і про своє здоров'я, адже вакцинація збільшує ризик передачі коронавірусу від людей, у яких немає симптомів COVID-19 через вакцинацію. Власниця магазину вважає, що безпека вакцинації mRNA ще не доведена науково.

Тому вона стурбована можливою передачею частинок вакцини невакцинованим клієнтам, наприклад, вагітним жінкам, пише Информ Прага.

Через можливу дискримінацію клієнтів Чеська торговельна інспекція (ČOI) вже почала розслідувати цей випадок.

Дві таблички з написом «Вакцинованим препаратами mRNA вхід заборонений» і зображення зі знаками STOP і перекресленим шприцом розміщені біля входу в магазин. У тексті зазначено, що заборона була введена «для захисту здоров'я вагітних жінок і ненароджених дітей, співробітників і керівництва компанії». Напис дрібним шрифтом вказує на потенційний ризик зараження від безсимптомних носіїв коронавірусу в той час, коли значна частина населення вакцинована.

«До початку вакцинації було ясно, що безсимптомних пацієнтів з COVID-19 не було», написано на табличці.

ČOI провела перевірку в магазині дитячих товарів і зробила кілька фотознімків.

«Згідно з юридичним висновком інспекції, така поведінка може містити ознаки дискримінації, - сказав прес-секретар ČOI Іржі Фреліх. Інспекція продовжить розгляд цієї справи. - В цілому можу сказати, що порушення заборони на дискримінацію може призводити до штрафу до трьох мільйонів крон», - сказав Фреліх. Власниця магазину стверджує, що нічого протизаконного не скоювала.

Про аналогічний випадок в Братиславі вже повідомляли ЗМІ. Оператор галереї та філателії магазину заборонив вхід людям, вакцинованим від коронавірусу, оскільки вони можуть бути його безсимптомними носіями.

Обговорення на відеоканалі Гартленд:

 

 

Раніше ми писали, що у супермаркетах Чехії продають тести на антигени: один в одні руки. Ще один хороший бізнес.

Наші інтереси: 

Приклад подвійних стандартів: заборона входу до магазину вакцинованим "містить ознаки дискримінації", а заборона заходити в магазин без масок не містить ознак дискримінації. Також не "містить ознаки дискримінації" неможливість невакцинованим подорожувати до Європи та вимога паспортів вакцинації!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Дякую, важлива інформація, чудове відео.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Якщо влада оштрафує власницю цього магазину, то ризикує отримати вал позовів від невакцинованих про дискримінацію: коли не пускають до школи, коли не пускають у державні установи, коли не пускають у магазини та купа подібних випадків.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Питання в тому, чи етатичні держави ще вважають себе правовими, адже від конституції вони вже відмовилися: введення локдаунів явно антиконституційні, а тому злочинні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Дякую, важлива інформація, чудове відео.

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Якщо людина поступить в лікарню з гострим апендицитом, а їй поставлять діагноз "запор" і, згідно "припису", ще й зроблять клізму, то 99,999%, що вона помре.