Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Товари для пернатого вихованця: як і що вибрати?

Одними з найпопулярніших свійських тварин вважаються папуги різних порід. Їх люблять не лише за красиве та яскраве забарвлення, але й за активність та товариський характер. Ці птахи відрізняються веселою вдачею та незвичайною кмітливістю.

Пернаті менш вибагливі в догляді та утриманні, ніж інші тварини, але це не означає, що достатньо лише годувати їх та вчасно чистити клітину. З папужками потрібно спілкуватися, гратися – тут господарям знадобляться різноманітні товари для птахів, купити які можна тут https://bioelite.com.ua/categories/ptaxi-26.

Якщо ви плануєте завести пташку, то магазин зоотоварів BioElite допоможе вам – тут можна купити все необхідне для вихованця й навіть більше, а також отримати професійну консультацію.

Як правильно вибрати клітку для папуги?

Перший і найважливіший товар, який потрібно купити ще до того, як завести папужку, – це будиночок для нього. Правильно вибрана клітка перетвориться на оптимальне місце для життя вашого друга.

Цей виріб має відповідати розмірам птаха й давати достатньо місця, щоб вихованець міг вільно пересуватися, стрибати та літати. При цьому важливо простежити, щоб конструкція була безпечною, не мала гострих виступів. Необхідно переконатися, що ґрати на клітці щільні, а дверцята надійно закриваються.

Щоб птах міг розвиватися й тренуватися, необхідно купити ємність для води, годівницю, різноманітні аксесуари у вигляді гойдалок, жердинок, сходів. Деякі господарі облаштують повноцінний будиночок чи гніздо, також можуть знадобитися переноски для птахів https://bioelite.com.ua/catalog/klitki-ta-perenoski-dlya-ptaxiv-615

Харчування папуги: особливості раціону

Серед товарів для пташок особливе місце посідають продукти. Раціон папуги має бути комплексним, збалансованим, щоб вихованець ріс здоровим, мав гарне і яскраве пір’я, добре почувався.

Потрібно придбати такі товари:

  1. Корми. Бажано вибирати продукцію преміумкласу. Це мають бути збалансовані раціони зі злаків, фруктів, овочів та горіхів із вітамінами. Така їжа насичуватиме організм птиці всім необхідним для активної життєдіяльності та гарного самопочуття.
  2. Мінеральні добавки. Ці продукти використовують як додаткове джерело корисних речовин для нормалізації травлення.
  3. Вітаміни. Знадобляться як лікарські препарати для відновлення після перенесених захворювань, у період розвитку й у подальшому житті.
  4. У клітці не буде зайвим спеціальний камінь, який птах використовуватиме для заточування дзьоба.
  5. Спеціальні ласощі для птахів. Це смаколики, які випускають із запечених екзотичних фруктів у вигляді паличок. Всі пернаті їх люблять, вони добре доповнюють раціон. Проте балувати ними пташку дуже часто не можна.

Всі ці продукти важливі для повноцінного життя вихованця – вони забезпечать безпроблемний взаємний побут, а папуга радуватиме вас своєю енергією, здоров'ям та красою. Щоб бути впевненим у тому, що ви купуєте дійсно якісну продукцію, краще звертатися до перевірених магазинів та вибирати товари відомих брендів.

Наші інтереси: 

Домашні улюбленці.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи