Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Техас подає позов проти Джорджії, Мічигану, Пенсильванії та Вісконсина за фальсифікацію виборів. Ще 8 штатів приєднуються

Спецтема:

Штат "самотньої зірки» стверджує, що ці штати порушили статтю Конституції про виборців, незаконно змінивши правила та процедури голосування через суди чи виконавчі дії, а не через законодавчі органи штатів. Згідно з позовом, ці штати також порушили статтю Конституції про рівний захист, застосовуючи різні правила та процедури голосування в різних районах штату.

Республіка Техас щойно "випустила Кракена" проти штатів Джорджія, Мічиган, Пенсільванія та Вісконсин, котрі дали шахрайські, а отже, недійсні результати виборів. До позову Техасу приєдналися ще вісім штатів: Луїзіана, Арканзас, Алабама, Флорида, Кентуккі, Міссісіпі, Південна Кароліна, Південна Дакота, пише NaturalNews.

У позові також стверджується, що вищезазначені конституційні порушення призвели до „нерегулярності голосування”, що призвело до шахрайських результатів виборів, які повинні бути скасовані в інтересах збереження вільних і чесних виборів у США.

"Деякі посадові особи в штатах, до яких направлений позов, представили пандемію як виправдання для ігнорування законів штату щодо заочного та поштового голосування, – йдеться у позові. – Штати-відповідачі завалили своїх громадян десятками мільйонів заявок на голосування, відступаючи від правил законодавчого контролю щодо їх отримання, визначення кількості та підрахунку".

"Незалежно від того, чи були вони з благими намірами, чи ні, ці антиконституційні акти мали такий самий однаковий ефект – вони зробили вибори 2020 року менш безпечними в державах-відповідачах", – йдеться також у позові. – Ці зміни не сумісні з відповідними законами штату і були зроблені не законодавчими суб’єктами без будь-якої згоди законодавчих органів штатів. Таким чином, дії цих посадових осіб безпосередньо порушили Конституцію".

Закон, а не CNN чи Fox News зрештою вирішує вибори

Оскільки позов включає спір між двома або більше штатами, він перейде прямо до Верховного суду, минаючи всі нижчі суди. Це відповідає статті III Конституції, яка визначає Верховний суд судом першої інстанції (термін "court of first impression" – ред.) щодо суб'єктів, де він має першу (початкову) юрисдикцію.

Бачачи, скільки судів нижчої інстанції керуються ультралівими суддями, які з політичних причин продовжують відкидати справи про фальсифікації виборів, що заслуговують на розгляд, це – чудова новина, і це може стати основою, стрижнем того, що нарешті приведе до позитивної розв'язки, на яку ми всі чекаємо, йдеться у статті.

Ця справа є визначальною, що врешті-решт визначить, чи справді Джо Байден виграв вибори, чи президент Дональд Трамп буде служити ще чотири роки. Спираючись на гору доказів, які продовжують накопичуватися, можна з упевненістю сказати, що мейнстримні медіа та демократи, які вірять у все, що вони говорять, опиняться у дурнуватому становищі в найближчі тижні.

"Ці зміни до виборчого законодавства держав-відповідачів, які були не законодавчими, сприяли вкиданню та підрахунку виборчих бюлетенів з порушенням законодавства штату, що, своєю чергою, порушило положення «Виборці» статті II, розділ 1, пункт 2 Конституції США", стверджується у позові.

"Цими незаконними діями держави-відповідачі не лише заплямовували чесність голосування власних громадян, але своїми діями принизили голосування громадян в штаті, що подав позов, та інших штатах, що залишилися вірними Конституції".

З цим позовом Техас звертається до Верховного суду з проханням вимагати від штатів-відповідачів дозволити своїм законодавчим органам призначати виборців до Виборчої колегії. Це забезпечить вільні й чесні результати виборів.

Наші інтереси: 

Правова система США працює так, що злочини будуть виявлені, а порушники покарані. Ганьба фальсифікаторам! США залишаться державою, де верховенство закону має значення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

кара-це право злочинців

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

кара-це право злочинців