Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 24
  • Переглядів: 26

Стартувала міжнародна слідча комісія Нюрнберг 2.0 щодо коронавірусної афери (відео)

Категорія:

Польський депутат Гжегож Браун разом з іншими польськими державними діячами та німецькими адвокатами дав пресконференцію щодо створення парламентської комісії з розслідування зловживань та порушень законодавства у зв’язку з Covid-19. Комісія складатиметься з депутатів. Підійматимуть також тему вакцинації від Covid-19.

21111801.png

Прес-конференція з приводу початку роботи комісії з питань розслідування зловживань та порушень закону у зв'язку з #Covid19

"Ми повинні шукати правди та справедливості. Все це робиться для боротьби з нібито пандемією", – зауважує пан Браун.

Виступив доктор Райнер Фулміч (Reiner Fuellmich), адвокат, який працює в Німеччині та США. Він ставить 3 головні питання:

  • 1) чи насправді є таким небезпечним цей вірус,
  • 2) наскільки надійним є ПЛР-тест, щоб визначити коронавірусну інфекцію,
  • 3) наскільки велику шкоду принесли коронавірусні заходи економіці та здоров'ю.

Щодо першого питання: цей вірус є, але він не страшніше за вірус звичайного грипу.

Щодо ПЛР-тестів: вони нічого не визначають. Оскільки тести ПЛР є єдиним засобом визначення коронавірусної інфекції, то в нас пандемія ПЛР-тестів.

Startuje komisja śledcza Norymberga 2.0!

Докладніше:

15 листопада розпочав свою роботу Парламентський Слідчий Комітет із Ковід-19.  На запрошення польського сейму, на інструктаж цього комітету у Варшаві прибули міжнародні адвокати Рейнер Фулміч та Вівіан Фішер, які вже майже 2 роки працюють із сотнею незалежних міжнародних юристів, лікарів та науковців.

 Якщо коротко, заявлені висновки на прес-конференції:
 1. Провідними світовими юристами, докторами та вченими програма заходів та обмежень у зв'язку з ковідом, а також тестування на ковід-19 визнані АНТИНАУКОВИМИ, АНТИМЕДИЧНИМИ І ПРОТИЗАКОННИМИ.
 2. Сам коронавірус заявлений як НЕ НЕБЕЗПЕЧНІШИЙ, ніж сезонний грип, а сама пандемія названа псевдонауковою аферою.
 3. Вперше офіційно заявлено про початок судового процесу NURNBERG 2.0 у зв'язку з організованим геноцидом проти людства.

Історія питання. Легендарне інтерв'ю з Райнером Фулмічем у травні 2021 року: 

Джерела відео:

  • https://rumble.com/vh62ff--.-reiner-fuellmich.html
  • https://www.bitchute.com/video/eeTooovSB1E7/

Розслідування ковідної кризи – у серії статей: 

Наші інтереси: 

Висвітлюємо події, про які мейнстрімні ЗМІ не розкажуть. Вітаємо спроби усіх здорових політичних сил вивести на чисту воду півторарічну аферу, яка й досі триває у вигляді примусу до вакцинації.

В тему: 
Міжнародний кримінальний ковід-трибунал ближче, ніж здається – Райнер Фюльміх (Reiner Fuellmich), НімеччинаРайнер Фюльміх: «Ніколи не йшлося про здоров’я, їхня мета – досягти повного контролю»Група німецьких адвокатів створює міжнародну мережу юристів, які будуть вести справу проти коронашахрайстваПрофіль смертності від Covid-19 відповідає профілю природної смертності. Що це означає? «Епідемія тестів»: збільшення числа випадків позитивних тестувань Covid-19 викликане збільшенням кількості тестів, а не «епідемі7 аргументів проти вакцинації – інтерв'ю з Робертом Кеннеді молодшим (відео з українським перекладом)«Пастка для брехунів»: неіснуюча пандемія, безглуздий карантин, «свідки праведного Флойда» (+аудіо)Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо)Білл Гейтс підкупив ЗМІ, щоб просувати свої інтереси: вакцини, депопуляція та ковідоістерія Отямтесь, це геноцид! Вакцинація є смертельною отрутою – доктор Володимир Зеленко (США)Вакцинація і вагітність: 90% викиднів у вакцинованих до третього триместру вагітності – The New England Journal of Medicine
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Де думка - там реальність.
Я вже декілька місяців людям тлумачу, що те, що зараз робиться у світі підпадає під Нюрнбергський процес. І нарешті це починає діяти. Супер!

Коментарі

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Де думка - там реальність.
Я вже декілька місяців людям тлумачу, що те, що зараз робиться у світі підпадає під Нюрнбергський процес. І нарешті це починає діяти. Супер!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

У мене у голові не вкладається. Як "цивілізована" Європа може визнати незаконною боротьбу з "загрозою", про яку тільки й кричать із кожної праски?
Про праску, звичайно ж, це витвір наших журналістів, із найпрогресивнішого каналу. Скоро в мене всі орієнтири розвернуться у протилежному напрямку. Не знаю, чим це загрожує...

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Доктор Райнер Фюльміх

[Переслано з LAJARIGE]
https://t.me/EFFETSECONDAIREvaxcovid/2156
НОВИНИ НЮРНБЕРГА 2021
--------------------------------------------------
Розпочався глобальний судовий процес щодо злочинів проти людства, поданий і прийнятий Вищим судом Канади (див. посилання нижче).

Дружина з понад 1000 юристів і понад 10 000 медичних експертів на чолі з німцем Райнером Фюльміхом, одним з найвпливовіших юристів Європи, подала найбільший позов в історії під назвою «Нюрнберг-2» проти ВООЗ (Всесвітньої організації охорони здоров’я) та Давоської групи (Світ) та Економічного форуму під керівництвом Клауса Шваба, старший 80 років) за злочини проти людства.

Доктор Райнер Фюльміх — німецько-американський юрист, який виграв багатомільйонні справи проти шахрайства Deutsche Bank, і проти Volkwagen за шахрайство Dieselgate. Він є одним зі засновників «Слідчого Комітету Німецької корони».

Фюльміх і його команда зібрали тисячі наукових доказів, що підтверджують повну ненадійність ПЛР-тестів і шахрайство, яке стоїть за ними.

Потім Фюльміх розповів про вакцини, сказавши, що «вони не мають нічого спільного з вакцинацією, а є частиною генетичних експериментів».

«Крім хибних тестів і фальшивих свідоцтв про смерть, складених корумпованим медичним персоналом, сама «експериментальна» вакцина порушує статтю 32 Женевської конвенції.

Згідно зі статтею 32 Четвертої Женевської конвенції 1949 р. забороняються «покалічення та медичні чи наукові експерименти, які не виникли в результаті медичного лікування людини».

Відповідно до статті 147, проведення біологічних експериментів на людях є серйозним порушенням Конвенції.

«Експериментальна» вакцина порушує 10 Нюрнберзьких кодексів, які передбачають смертну кару для тих, хто порушує ці міжнародні договори. "

Фюллміх також додав, що все це планувалося від якогось час, аби воно здійснилося 2050 року, «...думаю, що саме через цей поспіх вони роблять стільки помилок. Наприклад, виробники вакцин не очікували, що буде так багато побічних дій і смертей».

«Європа, — продовжує Фюльміх, — є головним полем битви у цій війні. Це тому, що вона повністю збанкрутіла. Пенсійні фонди були повністю розграбовані.
Ось чому вони хочуть поставити Європу під контролем, перш ніж люди дізнаються, що вони є ... що відбувається ».

Але хто ці люди, які тягнуть ниточки? За словами Фюльміха, це група близько 3000 супербагатих. До цієї групи входить, серед іншого, давоська кліка навколо Клауса Шваба.

Чого вони хочуть? Повний контроль над людьми. «Вони підкуповують лікарів, медичний персонал, та політиків.

Людям, які не співпрацюють, погрожують. Вони використовують усілякі психологічні засоби, щоби маніпулювати людьми».

«Мейнстримні ЗМІ, — підсумовує Фюльміх, — розповідають неправдиву реальність, твердячи, що більшість людей виступає за заходи та вакцини.

Це, звичайно, неправда.

Майже всі, з ким я спілкуюся в Німеччині, знають, наприклад, що маска нічого не захищає, тому що зараз майже всі черпають інформацію з альтернативних медій. Старі ЗМІ вмирають».

Порада Фюльміха?
"Поширюйте правду і факти скільки можете, і не витрачайте своєї енергії на людей, які відчайдушно хочуть вакцинуватися. Ми не можемо врятувати всіх. Багато людей помре".

-------------------------------------
Деякі посилання (джерела):

Хто такий Райнер Фюльміх (ВІДЕО YouTube англійською)
https://www.youtube.com/watch?v=yMBNCpAW7cw&ab_channel=TruthMatters

Офіційний сайт Комітету корони
https://corona-ausschuss.de/

Офіційний документ (Pdf) Вищого суду Канади (англійською)
https://stateofthenation.co/wp-content/uploads/2021/03/Covid-Lawsuit-Filed-in-Canada.pdf

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Мейнстримні ЗМІ, — підсумовує Фюльміх, — розповідають неправдиву реальність, твердячи, що більшість людей виступає за заходи та вакцини.

Це, звичайно, неправда.

Не надто часто, але я таки стикаюся з людьми, які самі постраждали, або втратили близьких через Covid. Водій Іван із фірми, до якої ми звертаємося, коли переїжджаємо на дачу, а потім із дачі, сказав, що в нього через Covid померла дружина, яка от-от мала народити. Це було минулого літа.
Наскільки це відповідає дійсності? Звісно, можна не вірити у це. Просто відчуваєш себе у центрі психологічної війни, коли тобі "кожна праска" шепоче просто у вуха: "Ти все ще не віриш у священний Covid? Тоді він прийде до тебе!"

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

На днях померла не чужа людина (двічі кольнута). Прийшов з роботи сів на диванчик і все. Страх і незнання - велика сила, що в основному призводить до смерті. Особливо, якщо страх викликає паніку (паніка кінцевий чинник, що призводить до фізіологічної смертів організму). А ті, що інтенсивно слухають та дивляться "праски", відповідно, вірять їм на всі 100, і породжують в голові все більший страх. А коли захворіють сезонною хворобою, ця довіра переростає у ще більший страх, котрий супроводжується панічним нападом (особливо, якщо попадає у модне відділення. Де діагноз один і припис лікування один, незалежно, яка саме з сизонних інфекцій в людини).
Якщо людині з гострим апендицитом поставлять діагноз запор (та ще й зроблять клізму), то, швидше за все, вона помре.