Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 93
  • Переглядів: 100

США зміцнюють східний фланг НАТО і готують Польщу до нападу Росії – Держдеп

Категорія:

Світ:

Польща – вірний союзник США, і ця угода ще більше зміцнить східний фланг НАТО. США підписали з Польщею другу угоду про прямий кредит на $2 млрд на закупівлю винищувачів F-35, зенітно-ракетних комплексів Patriot, а також танків Abrams.

matthewmillerus.jpg

Голова пресслужби Державного департаменту США Меттью Міллер
Голова пресслужби Державного департаменту США Меттью Міллер

Про це заявив очільник пресслужби Державного департаменту США Меттью Міллер, пише iPress.

Міллер наголосив, що Польща – вірний союзник США й ця угода "ще більше зміцнить східний фланг НАТО". Він сказав, що Польща здійснює масштабну програму військової модернізації та закуповує американське оборонне обладнання: літаки F-35, ракетні системи Patriot, бойові танки Abrams.
 
За словами представника Держдепу, Польща є лідером в НАТО і наразі витрачає на оборону 4% ВВП, що є найвищим показником в Альянсі.
 
Прямі кредити в рамках програми Foreign Military Financing – це інструмент співпраці у сфері безпеки, зарезервований для деяких з найважливіших партнерів у сфері безпеки США, додав Меттью Міллер.
 
Нагадаємо, більшість озброєння, яке Україна отримає від Сполучених Штатів, вже перебуває в Європі. Про це повідомляє CNN із посиланням на інформоване джерело в США. У Пентагоні та Сенаті переконують, що після остаточного схвалення допомоги США для України перший пакет "буде в дорозі вже до кінця тижня". Проте більша частина американської допомоги вже перебуває на складах у Німеччині та Польщі.

Наші інтереси: 

Захід готується до потужного удару по Росії восени цього року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи