Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Спроби домовитись з Людиною-Ракетою 25 років були марні: Клінтон, Буш і Обама не змогли, а у мене вийде", – Трамп про КНДР

Спецтема:

Президент США Дональд Трамп опублікував повідомлення у своєму твіттері, в яких назвав переговори з КНДР марною тратою часу. 

"Я сказав Рексу Тіллерсону, нашому чудовму держсекретарю, що він втрачає час, намагаючись вести переговори з Маленькою Людиною-Ракетою (так Траммп називає Кім Чен Ина - ред). Побережи свою енергію, Рекс, ми зробимо те, що повинні!", - написав він.

Пізніше президент додав: "Спроба зберігати добрі стосунки з Людиною-Ракетою за 25 років не дала жодних результатів, чому щось повинно вийти зараз? У Клінтона не вийшло, у Буша не вийшло, у Обами теж не вийшло. У мене вийде".

Раніше міністр закордонних справ КНДР Ри Юн Хо заявив, що КНДР буде збивати бомбардувальники США в міжнародному авіапросторі у відповідь на те, що нібито президент Дональд Трамп "оголосив війну" КНДР.

Напередодні Кім Чен Ин у відповідь на загрозу Трампа повністю знищити КНДР назвав президента США "дідуганом, який з'їхав з глузду" і який дорого заплатить за свої погрози.

У заяві, поширеній через кілька годин після оголошення Вашингтоном нових санкцій проти Пхеньяну, Кім Чен Ин заявив, що він розцінює слова Трампа як оголошення війни. "Я безсумнівно і виразно усмирю вогнем вижившого з розуму старого", - заявив Ин.

Провокації з боку КНДР останнім часом ідуть одна за одною. Північна Корея не припиняє запускати ракети різної дальності, а 3 вересня Пхеньян оголосив про успішне випробування водневої бомби.

Президент США Дональд Трамп у зв'язку з цим не виключив військової відповіді на дії Пхеньяна, пообіцявши відповісти "з вогнем і люттю" у разі, якщо Пхеньян продовжить випробування ракет.

Увечері в суботу кілька американських бомбардувальників в супроводі винищувачів здійснили рейд вздовж берегів КНДР в безпосередній близькості від повітряного простору цієї країни.

За словами представника Пентагону, це був сигнал Пхеньяну про те, що США розглядають різні варіанти відповіді на загрози.

Наші інтереси: 

Трамп відкрито протиставляє цивілізований світ підлому шантажу кремлівської маріонетки КНДР.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи