Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Смертність у вакцинованих вчетверо вища, ніж у невакцинованих – Агентство охорони здоров’я Великобританії

Категорія:

Людей, які, на жаль, не витримують і вмирають з ковідом після введення їм так званих вакцин значно більше, ніж вам про це кажуть. Попри те, що корпоративні медіа примушують вас вірити у те, що вони хочуть, ін’єкції проти Covid не є ані безпечними, ані ефективними. 

Статистичні дані Агентства охорони здоров’я Великобританії (UKHSA) є чіткими, як і текст, який їх супроводжує. Але їх приховує у вас на очах Британська державна радіомовна корпорація ВВС, а також більшість корпоративних ЗМІ. Тож вони повинні бути, принаймні, позначені ярликом «змовники» і піддані цензурі за поширення перекрученої інформації та дезінформації, пише The Expose

До початку кампанії Covid-ін’єкцій були три цифри статистичних даних, які нам щодня нагадували й постійно повторювали корпоративні ЗМІ: скільки захворіли, скільки госпіталізовано та скільки померли.  З того часу, як почалася кампанія з Covid-ін’єкцій, ця статистика стала для них мінним полем.

Якщо коротко:

UKHSA визнає, що «безсимптомні» не поширюють Covid;
UKHSA не використовує випадки позитивних ПЛР-тестів для визначення захворювання.
UKHSA використовує нерецензовані дослідження та дослідження, підготовлені їхніми посадовими особами з охорони здоров’я, щоб оцінити ефективність вакцини з її «90% захистом від смертності».

Дані з усього світу показують, що захист слабшає, поки не "здується" взагалі, і не станеться навпаки – коли вакциновані будуть під вищим ризиком госпіталізації та смерті. У вакцинованих, схоже, буде розвиватися імунодефіцитний розлад, спричинений вакциною, стан, подібний до СНІДу.

На наступній таблиці показано, що з 10179 госпіталізованих пацієнтів з Covid майже дві третини були "ефективно вакциновані".

Чи підтверджують реальні дані ефективність, оцінену посадовими особами охорони здоров’я? На сторінках 20 та 21 VSR наведено таблиці смертей від Covid, які показують співвідношення вакцинованих і невакцинованих у пропорції 4,8:1.

На кожну невакциновану людину припадає щонайменше чотири вакциновані, які помирають з Covid. Своєю чергою, 82% смертей від Covid є після Covid-ін’єкції – і це далеко не 90% захисту від смертності, все виглядає навпаки. (А пам'ятаєте, як нам розповідали про 90% ефективність вакцин?!)

Велика Британія розпочала кампанію Covid-вакцинації 8 грудня 2020 року. Згідно з даними уряду Великобританії, ковідосмертей, що настали протягом 28 днів після позитивного тесту, до початку впровадження Covid-вакцинації було 63830. Після початку Covid-вакцинації до 10 листопада 2021 року зафіксовано 78922 Covid-смертей. Отже, як бачимо, після кампанії Covid-ін’єкції стало більше смертей, ніж до її початку.

Наші інтереси: 

Розуміти, що великі ЗМІ нас обманювали (і обманюють) весь час, як тільки почалася вся ця ковідна афера. Нагадаю, що Білл Гейтс підкупив ЗМІ, щоб просувати свої інтереси: вакцини, депопуляція та ковідоістерія.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати так далеко не думають.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Є ще один підлий нюанс їхньої статистики: якщо людина вмерла після першої дози, то вона вважається невакцинованою, адже факт вакцинації у них фіксується тільки після отримання другої дози жижі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Помітили, що до 40 проблеми у невакцинованих, а після 40 - у вакцинованих ?

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Щось я не вкурюю логіки оцих всіх гейтсів, цукєрманів, ротшильдів і інших видимих тіньових покидьків: якщо, не доведи, Господи, зникне біла раса, то хто ж буде обслуговувати плянований золотий мільярд? Чорні? Азіяти? Племена Амазонії чи Океянії? Та вони вже назавтра зжеруть цих "триюмфаторів". Та переґвалтують їхніх міс унд місіс. Звісно, перед тим, як теж зжерти. Де логіка!? Невже сумного досвіду півдня Африки та американського БЛМ замало?

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати так далеко не думають.

Все, що робиться з власної волі, – добро!