Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демократичне безумство у Нью-Йорку: адвоката Руді Джуліані позбавили ліцензії за захист Трампа

Категорія:

Спецтема:

У Руді Джуліані відібрали адвокатську ліцензію, яка діяла з 1969 року. І майже не приховують, що це помста за його підтримку Дональда Трампа.

20210625giuliani.jpg

Руді Джуліані (Rudy Giuliani)

Вчора у Нью-Йорку сталася безпрецедентна подія. Апеляційний суд Нью-Йорка позбавив Руді Джуліані (Rudy Giuliani) адвокатської ліцензії. Суд дав просто вбивче обґрунтування: суд виявив «неспростовні докази того, що Джуліані зробив заяви судам, законодавцям і громадськості, які є завідомо неправдивими  і такими, що вводять в оману», і таким чином він намагався скасувати вибори, на яких переміг демократ Джо Байден.

«Ці брехливі заяви були зроблені для того, щоб неналежним чином підтримати версію (Джуліані) про те, що через широко поширене шахрайство на президентських виборах в США в 2020 році у його клієнта була вкрадена перемога».

«Ми прийшли до висновку, що поведінка відповідача загрожує суспільним інтересам і вимагає тимчасового відсторонення його від юридичної практики».

77-річний Джуліані, колишній прокурор Мангеттену і мер Нью-Йорка, був таким чином покараний за те, що представляв інтереси Дональда Трампа в суді, виступав на слуханнях у Законодавчих зборах деяких штатів, проводив прес-конференції, де говорив про фальсифікації на виборах. Як бачимо, мотиви політичного переслідування не приховуються.

Джуліані отримав юридичну ліцензію ще у 1969 році. Він почав представляти Трампа у квітні 2018 року, коли спеціальний прокурор Роберт Мюллер (Robert Mueller) досліджував імовірне втручання Росії в президентські вибори в США у 2016 році. Як тепер ми знаємо, всі звинувачення про нібито можливі зв’язки Дональда Трампа з Кремлем були побудовані на так званому досьє Крістофера Стіла (Christopher Steele), яке було фальшивкою.

Тобто, коли Руді Джуліані заявляє про те, що у нього є кілька десятків свідків порушень на виборах і пропонує заслухати цих свідків у суді – свідків не заслуховують, а його позбавляють адвокатської ліцензії. А коли спецпрокурор Мюллер три роки веде «розслідування», побудоване на завідомо фальшивому досьє – то це нормально.

Цікаво, а якщо аудити виборів, які зараз йдуть в Арізоні та Джорджії (і, схоже, незабаром почнуться і в низці інших штатів) доведуть, що такі дійсно були фальсифікації – то суд Нью-Йорку скасує своє рішення? Питанні риторичне, адже це рішення суду побудовано не на юридичній безпристрасності, а на бажанні позбавити голосу політичного опонента.

А тим часом почався ще один потенційно вибуховий судовий процес. У суді Вашингтону, округ Колумбія, розглядається позов компанії Dominion Voting Systems, що виготовляє та обслуговує виборчі машини, до соратників Дональда Трампа: адвокатесси Сідні Пауел (Sidney Powell), гендиректора MyPillow Майка Ліндела (Mike Lindell) та адвоката Руді Джуліані. У своїх інтерв’ю вони неодноразово заявляли, що частина фальсифікацій на виборах 2020 здійснювалася за допомогою машин Doninion, тому що закладені в машині «слабкі місця» дозволяли різними методами дистанційно здійснювати втручання в підрахунок голосів.

Щось таки неладне відбувається в американській правовій системі, яка тривалий час була зразком юридичної коректності для всього світу. Ми всі знаємо принцип: якщо перестає діяти юридична безпристрасність, а суди перетворюються на можливість «зведення рахунків», то система перестає діяти і "йде в розліт", натомість з’являється якась паралельна система, побудовані на інших принципах.

Те, що відбувається з американськими судами останні півтора року – ознака насування великої кризи. І найближчим часом американцям таки доведеться здійснити якесь переформатування своєї судової системи. В якому це буде вигляді – я навіть приблизно не уявляю. Знаю тільки, що якщо цього не буде зроблено, то на переформатування підуть усі США.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, якщо судова система США піде врозліт, то в США буде гаряча громадянська війна.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, якщо судова система США піде врозліт, то в США буде гаряча громадянська війна.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!