Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Хто буде наступним Президентом України – російські ЗМІ про конфлікт Зеленського і Залужного

Категорія:

Спецтема:

Хто може стати наступним Президентом України після Зеленського, росЗМІ готові розмірковувати скільки завгодно. Офіційне видання Федеральних Зборів РФ "Парламентская газета" називає навіть прізвище «наступника» Зеленського.

23111401.jpg

Володимир Зеленський вітає Валерія Залужного.
Володимир Зеленський вітає Валерія Залужного. Фото: Остров

Так званий голова Координаційної ради з інтеграції нових регіонів при Громадській палаті РФ Владімір Рогов переконує, що для Зеленського "питання відсторонення з посади головкому ЗСУ Валерія Залужного сьогодні дуже актуальне". Він не сумнівається в тому, що "дуже доречна для Зеленського" загибель помічника головкому ЗСУ Валерія Залужного Геннадія Частякова, пише Остров.

"Треба розуміти, що за головкомом Залужним стоять американські спецслужби, а за Зеленським маячать британські. І в них різне бачення розвитку ситуації на постукраїнському просторі. Американці незадоволені Зеленським і стали рухати на президентський пост Залужного – Зеленський і так крав багато, але зараз краде набагато більше, до того ж прихоплює вже й те, що розраховували вкрасти в Україні представники американських еліт. Зауважу, що будь-яка така смерть може бути обставлена західними спецслужбами як нещасний випадок. Ось і зараз офіційна версія – смерть унаслідок необережного поводження Частякова з гранатами", – пише Рогов.  

"Думаю, питання про те, як «піти» Залужного, у Зеленського на порядку денному стоїть, – продовжує Рогов. – Але зробити це йому треба не в лоб, а під якимось слушним приводом. Тому що Залужний порівняно з ним набагато популярніший в армії, де головкома сприймають як свого, а Зеленського як ухильника і дезертира, який жене на фронт інших, а сам туди не йде. Ось і виходить, що Зеленському винести рішення про відсторонення Залужного від посади дуже непросто. Аж до того, що Залужний і підпорядковані йому бойовики ЗСУ можуть відкрито не підкоритися такому указу. Так, є СБУ, яка зараз найбільш підконтрольна Зеленському, але навіть її він контролює не повністю. І порівнювати її із ЗСУ не варто – армія зараз набагато сильніша".

На запитання, чи будуть вибори в Україні протягом року, Рогов відповідає: "Річ у тім, що Зеленський спочатку йшов на один президентський термін... Але, скуштувавши влади і накачавши свою гординю завдяки підтримці західних еліт, він уявив, що реально щось собою являє. По суті, маріонетка щиро повірила, що може діяти без ниток. Тому зараз він відбився від американців, і у Вашингтоні, природно, цим вкрай незадоволені. Якщо США продавлять Київ, вибори можуть відбутися".

Рогову навіть відомо ім'я того, хто може стати президентом після Зеленського, якщо ці вибори, пролобійовані США, відбудуться.

Це буде Залужний. Щоправда, нарікає він, "у відставку добровільно Зеленський точно не піде".

"А ось його «мирна» відставка, без насильницької зміни влади, відбудеться тільки в одному випадку - якщо американці примусять його до виборів. Але зараз Зеленський зовсім втратив відчуття реальності", – наполягає Рогов.

При цьому він переконаний, що «актуальність військового перевороту в Україні різко посилиться в разі відставки Залужного», і «саме це зупиняє Зеленського від такого кроку».

Наші інтереси: 

Читати закордонні ЗМІ (навіть ворожі) і аналізувати, робити висновки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи