Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 11

Проект «3 молочні продукти на день»

Тривалість життя українців набагато нижча порівняно з країнами ЄС та країнами-сусідами. Однією з причин цього є неправильне харчування і пов’язаний з ним дефіцит корисних речовин. Зокрема, в Україні вкрай низький рівень споживання молока і молочних продуктів, а значить, мільйони людей страждають від нестачі кальцію. Наслідком є ламкість кісток і захворювання опорно-рухового апарату.

Проект «3 молочні продукти на день» надає об’єктивну інформацію щодо простого способу покращити якість свого життя через здорове харчування. Уже саме дотримання такої простої формули, як вживання трьох молочних продуктів на день, може наблизити рівень споживання молочних продуктів в Україні до європейських норм. Користь проекту очевидна, тож його підтримала низка впливових державних органів і приватних компаній.

«3 молочні продукти на день» – перший в Україні приклад партнерства держави і бізнесу, що реалізується у такому масштабі. Ініціатива, що народилась у стінах Європейської Бізнес Асоціації, об’єднала приватний бізнес, ряд Асоціацій та державні структури. Зокрема, на сьогоднішній день учасниками проекту є 5 провідних компаній-виробників молочної продукції: «Данон», «Лакталіс», «Мілкіленд», «Пепсіко», «Бель Шостка Україна», світовий лідер з виробництва асептичного обладнання та пакування компанія «Тетра Пак», Європейська Бізнес Асоціація, Асоціація дієтологів України, Український Клуб Аграрного Бізнесу, Асоціація виробників молока України, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство охорони здоров’я України, комітет Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин та Міністерство освіти і науки України.


В тему:

Молоко і раси

В Україні відсвяткують Всесвітній день молока

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи