Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Польські генерали радять позбутися п'ятої колони в Українській армії

Категорія:

Спецтема:

Для поліпшення ситуації в українській армії необхідно позбутися усіх проросійськи налаштованих офіцерів. Крім того, потрібно повернути до керівництва армією офіцерів, які раніше здобули досвід міжнародних операцій, наприклад, в Іраку.

Про це в ефірі телеканалу tvn24 заявили польські генерали у відставці Вальдемар Скшипчак і Марек Дукачевський, передає кореспондент Укрінформу в РП.

«Якщо Президент Порошенко думає про реформу армії, то має здійснити персональну реформу у війську. Він повинен позбутися усіх офіцерів з проросійськими поглядами, які не видавали відповідних наказів, прикладом чого були оточення в Дебальцевому, і що призводить до значних втрат в армії», - заявив Скшипчак.

За його словами, Українська армія перебуває у поганому стані з багатьох причин. Скшипчак вважає, що Віктор Янукович зруйнував армію через звільнення багатьох досвідчених генералів, які пройшли підготовку за кордоном, зокрема, в Іраку, і через розпродаж зброї за кордон.

Відставний генерал польських спецслужб Дукачевський зауважив, що саме через «п'яту колону» в Українській армії польська влада «повинна добре подумати щодо можливого постачання зброї українцям».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Радіймо, арії!

Сайт медичного центру «Живе Слово» Олександра Філатовича має нову адресу filatovich.org.ua

Медичний центр Живе Слово продовжує свою працю! Всім шанувальникам інформотерапії Живим Словом щиро зичимо міцного здоров'я і радості!

Останні записи