Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пітер Тіль покидає Фейсбук і йде в політику для підтримки Дональда Трампа

Категорія:

Спецтема:

Перший зовнішній інвестор Facebook і один із найстаріших членів ради директорів холдингу Meta мільярдер Пітер Тіль заявив, що скоро покине компанію. Він був членом ради з 2005 року, але вирішив не висуватись на посаду цього року.

22021002.jpg

Фото: Reuters

Про це повідомив холдинг.

"Пітер був цінним членом нашої ради, і я глибоко вдячний за все, що він зробив для нашої компанії: починаючи з того, що він був одним із небагатьох, хто в нас повірив, і закінчуючи багатьма уроками про бізнес, економіку та світ, які він мені виклав... Він прослужив у нашій раді майже два десятиліття, і ми завжди знали, що на якомусь етапі він переключить свою увагу на інші захоплення", – сказав засновник холдингу Meta (раніше це був Фейсбук – ред.) Марк Цукерберг.

Співзасновник платіжної системи Paypal Пітер Тіль – лібертаріанець, один із найбільших жертводавців Республіканської партії та прихильник 45-го президента США Дональда Трампа. 2016 року він пожертвував на його президентську кампанію 1,25 мільйона доларів.

Джерела американських ЗМІ розповіли, що Тіль залишає "Мету", щоб сконцентруватися на громадській діяльності та політиці. Він вважає майбутні вибори до Конгресу вирішальним моментом і планує підтримувати кандидатів, які озвучують той самий порядок денний, що й Дональд Трамп.

Нагадаємо, медіакомпанія Трампа підписала контракт з відеоплатформою Rumble. Хто наступний?

Наші інтереси: 

Якщо така людина йде в команду Трампа, значить Трамп це саме той і його потрібно підтримувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи