Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 170
  • Переглядів: 185

Переворот в Демпартії: як Байдена підставили на дебатах і усунули з перегонів – New York Post

Категорія:

Спецтема:

Оперативні працівники найвищого рівня Демократичної партії США погрожували президенту Байдену насильницьким усуненням його з посади, якщо він не піде у відставку, повідомили джерела The Post. Добре зрежисований «палацовий переворот», щоб зупинити президента брати участь у виборах, готувався кілька тижнів, але впертий Байден чинив опір на кожному кроці.

24072601.jpg

Дональд Трамп, Джо Байден і Камала Гаріс. Фото: AP

Інсайдер також розповів про злість, параною і розчарування, які демонстрував Байден, коли партійна еліта кружляла навколо нього і посилювала тиск, повідомило джерело, близьке до сім'ї Байденів, пише New York Post.

Президент Байден був змушений вийти з перегонів після того, як високопоставлені демократи погрожували йому 25-ю поправкою.

Частиною «ретельно продуманої» стратегії з усунення Байдена з перегонів було дозволити йому дебати з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом минулого місяця в прямому ефірі в Атланті.

Під час 90-хвилинних дебатів, що стали катастрофою для Байдена, він виглядав розгубленим, з відвислою щелепою і в якийсь момент застиг, і цей виступ переломив хід подій проти нього.

Кажуть, що Байден вперто боровся проти нещодавніх закликів відступити, аж до його шокуючої заяви 21 липня про те, що він не буде переобиратися на другий термін.

Ці дебати були підлаштовані, щоб переконати демократів, що він не може балотуватися в президенти", – заявило джерело в понеділок.

Оскільки заклики до нього відмовитися від участі у виборах посилювалися, Байден наполягав на тому, що продовжить боротьбу, але партійні боси пригрозили застосувати 25-ту поправку  Конституції США. Ця поправка дозволяє віцепрезиденту і членам кабінету оголосити президента нездатним виконувати свої обов'язки та змусити його піти у відставку, додало джерело.

Президент Байден схвалив кандидатуру віцепрезидента Камали Гарріс на його місце, але джерело повідомило, що делегатам Національного з'їзду Демократичної партії в серпні буде запропоновано підтримати сенатора Марка Келлі.

Деякі учасники з'їзду досі не підтримали Гарріс як наступника Байдена, попри те, що до з'їзду залишилося менше ніж місяць, а до дня виборів – менш ніж чотири місяці. Найпомітнішим серед них є колишній президент Барак Обама (на момент публікації цієї статті стало відомо, що Обама вже підтримав Гарріс, – прим. моя, О.К.)

Після дебатів син Джо Байдена Хантер Байден раптово став більш залученим у повсякденні справи батька і наполягав на тому, щоб бути присутнім на кожній офіційній і неофіційній зустрічі, повідомило джерело.

"Хантер відчував, що його [Джо Байдена] намагаються підставити, і він дуже хвилювався за батька, – сказало джерело. – Ці люди, ці посадові особи не були на боці Джо".

Співробітники штабу Байдена не мали жодних попереджень про його рішення вийти з перегонів, про яке було відомо щонайменше з 23 липня, повідомило джерело.

Багатьох також шокував сам лист, розміщений на акаунті Байдена, оскільки він був надрукований на його приватному бланку, а не на папері Білого дому, і підписаний електронним підписом, повідомило джерело.

"Всі були абсолютно шоковані, – сказало джерело. –  Було досить показово, що Джилл Байден твітнула емодзі-сердечко і нічого більше".

Інсайдери Демократичної партії також знали щонайменше два роки про те, що Байден занепадає, повідомило джерело.

"Коли я побачив його пару років тому, це було страшно, – сказав співрозмовник. –  Він просто повторював гасла і поняття не мав, хто він такий".

Наші інтереси: 

Бачимо, в кого реальна влада в США. І це – не був Байден (принаймні останні роки), і це не буде Камала Гарріс, якщо вона переможе на виборах. Верхівка Демократичної партії США – ті, хто насправді керує нею, – це ще той гадючник (справжнє кодло психопатів).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

Шампанське лилось рікою у московитів після минулої перемоги Трампа...

"Найпомітнішим серед них є колишній президент Барак Обама..." - краще б він промовчав, бо підтримка найганебнішого (після Трампа) президента явно спрацювала навпаки...

Коментарі

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

Шампанське лилось рікою у московитів після минулої перемоги Трампа...

"Найпомітнішим серед них є колишній президент Барак Обама..." - краще б він промовчав, бо підтримка найганебнішого (після Трампа) президента явно спрацювала навпаки...

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коли демократи ініціювали дебати Байдена з Трампом, я подумав, що вони з'їхали з глузду. Тим більше, що правила дебатів не дозволяли використовувати записи, а самі дебати влаштували ввечері, коли дідусь уже звик спати. Тепер же з'ясувалося, що це було зроблено спеціально для дискредитації Байдена та усунення його з перегонів. Так що не можна недооцінювати психопатів: людиноподібний інтелект – потужна сила.   

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Деякі оглядачі вважають, що Москва тоді не підтримувала ні Дональда Трампа, ні Гілларі Клінтон, а просто просувала хаос та ворожнечу. Хоча де-факто там були дії саме проти Трампа, адже фальшиве "Досьє Стіла", на якому будувалися всі звинувачення проти Трампа, було сфабриковане за участю Москви.

Віталій Прозорий wrote: Шампанське лилось рікою у московитів після минулої перемоги Трампа.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Віталій Прозорий.
0
Ще не підтримано

"Москва тоді не підтримувала ні Дональда Трампа..." )))
з поваги до Вас не буду розвивати це питання.