Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олексій Купріков, Леонід Скакуненко, Андрій Шинкарук та Олексій Лісін загинули в квітні на російсько-українській війні

 Три солдати й лейтенант. Троє – з 93-ї бригади “Холодний Яр”, полягли в районі Кримського на Луганщині. Офіцер – із 28-ї бригади Лицарів Зимового походу, поліг під Донецьком, біля Мар’їнки. Ворожих обстрілів у квітні, за даними штабу Об’єднаних сил, було 312. Для порівняння: березень – 292 офіційні порушення “режиму тиші”, лютий – 279.

20050101.jpg

Фото: Новинарня

Всі загиблі полягли внаслідок обстрілів, пише Новинарня і зауважує, що у квітні в Українському війську був 31 поранений (у березні – 74, в лютому – 26).

Четверо полеглих квітня – Олексій, 49 років, Леонід, 32 роки, Андрій, 28 років, Олексій, 30 років.

Пам'ятаймо, що війна триває, як би не приглушали цей факт панікою навколо коронавірусу і як би не переконував нас Зеленський, що "просто нада пєрєстать стрєлять!"

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України у 2016-2019 роках Георгій Тука в ефірі програми "ІнфоВечір" на "5 каналі" влучно зауважив, що команді Зеленського зручно зараз концентрувати увагу суспільства на "більш актуальних для пересічного українця явищах, як карантин, пандемія, протестні акції. Навколо цих питань їм набагато зручніше будувати інформаційний простір, бо є чим опонувати".

Наші інтереси: 

Розуміти, що війна триватиме і будуть загиблі і поранені. Тож потрібно припинити політичні спекуляції і чітко визначитися щодо подальших кроків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи