Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова Зеландія пов'язує смерть молодого чоловіка з вакциною Pfizer від COVID-19

Категорія:

Світ:

Органи охорони здоров’я Нової Зеландії заявили, що вони вважають, що смерть 26-річного чоловіка пов’язана з побічним ефектом від вакцини Pfizer проти COVID-19.

Про це повідомляє видання «The HILL».

«З огляду на наявну поточну інформацію, Комісія вважає, що міокардит, ймовірно, був викликаний вакцинацією у цієї людини», – йдеться у заяві Незалежної Ради з моніторингу безпеки вакцин проти Covid-19 Нової Зеландії про чоловіка, який помер протягом двох тижнів після отримання першої дози вакцини Pfizer.

А далі у заяві все повторюється по колу: зазначається, що «інфекція Covid-19 сама по собі може бути причиною міокардиту», і сказано, що «все ще безпечніше бути вакцинованим, ніж заразитися вірусом», що «переваги вакцинації вакциною Pfizer проти Covid-19 продовжують значно переважати ризик таких рідкісних побічних ефектів».

Раніше Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) визнала, що отримувала повідомлення про «дуже рідкісний сигнал міокардиту» при використанні деяких вакцин проти COVID-19. Організація додає, що більшість випадків міокардиту виникають у молодих чоловіків у віці від 16 до 24 років, зазвичай протягом кількох днів після другої вакцинації.

У США Центр контролю та профілактики захворювань (CDC) також заявив, що «активно відстежує повідомлення про міокардит», але «продовжує рекомендувати всім людям у віці від 5 років (!) і старше робити щеплення від COVID-19».

Міністерство охорони здоров’я Японії назвало запалення серцевого м’яза і зовнішньої оболонки серця у молодих чоловіків (саме чоловіків) можливими серйозними побічними ефектами вакцин від COVID-19 Moderna і Pfizer.

 

Наші інтереси: 

Замість того, щоб розібратися, чому у частини молодих чоловіків трапляється запалення міокарду від вакцинації, медична влада продовжує наполягати на обов’язковому поголовному щепленні. Напевно, щоб набрати більше статистики смертей, щоб потім було легше розбиратися.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи