Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ніккі Гейлі попереджає, що програш України може призвести до світової війни

Категорія:

Спецтема:

Кандидат у президенти від Республіканської партії та колишній посол в ООН Ніккі Гейлі попередила, що може спалахнути світова війна, якщо Україна вийде з війни проти Москви, і закликала США та їхніх союзників продовжувати постачати Україні відповідну зброю та обладнання.

20230606nikkihaley.jpg

Ніккі Гейлі (Nikki Haley) на CNN Town hall 4 червня 2023.

В США є традиція проведення так званих «Town hall» (зал у вежі). Це щось схоже на пресконференцію, яку організовують ті чи інші телекомпанії. На них запрошують кандидатів у Президенти, а також журналістів та громадських активістів, які ставлять питання кандидатові.

В неділю була така «Town hall» на телеканалі CNN для кандидата в Президенти США від Республіканської партії Ніккі Гейлі (Nikki Haley). Серед іншого було й питання, чому США мають підтримувати Україну.

Ті, хто добре володіє англійською мовою, можуть самі подивитися, що відповіла пані Гейлі за цим посиланням, перше відео.

А тут я коротко переказую, що саме вона сказала.

«Це більше, ніж Україна. Це війна за свободу, і ми маємо її виграти», — сказала Ніккі Гейлі, — «Що ми повинні розуміти, так це те, що перемога України є перемогою для всіх нас, тому що тирани точно говорять нам, що вони збираються робити».

«Китай сказав, що збирається захопити Гонконг, і він це зробив. Росія заявила, що збирається вторгнутися в Україну, і ми спостерігали, як це відбувається. Китай каже, що наступним буде Тайвань, нам краще йому повірити. Росія сказала, що на черзі Польща і країни Балтії – і якщо це станеться, на нас чекає світова війна. Мова йде про запобігання війни».

 

Наші інтереси: 

Ніккі Гейлі давно й однозначно підтримує Україну. І на відміну від багатьох західних політиків, які сприймають російсько-українську війну виключно як «територіальну суперечку» – пані Ніккі розуміє, що тут йде війна на світоглядному рівні. Саме тому вона й каже: «Це більше, ніж Україна. Це війна за свободу, і ми маємо її виграти». Сьогодні пані Ніккі обіймає лише третє місце серед республіканських кандидатів, сильно поступаючись двом лідерам. Проте «ніколи не кажи “Ніколи”». Тим більше, що може бути ситуація, як у 2016 році, коли вона програла праймеріз Дональду Трампа, а коли він став Президентом, то одразу запросив її на посаду посла США в ООН. Думаю, що на будь-якій посаді пані Ніккі буде підтримувати Україну. Адже вона вважає Україну союзником США, а по-друге (і це навіть більш важливо) вона підтримує Україну на світоглядному рівні, розуміючи, що Україна веде війну саме за свободу. А прагнення до свободи – це і є дух Америки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи