Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

Наші нові дрони вже тисячу разів окупили себе – Єгор Соболєв

Категорія:

Екс-нардеп і журналіст в минулому мирному житті Єгор Соболєв зараз є командиром роти БПЛА. Він розповів, чого бракує зараз у війську, як відбувається взаємодія між командуванням та військами, які найбільші проблеми у війську, як реагувати на конфлікти політиків та військових та чому ми ніколи не виробимо більше дронів, ніж наш ворог.

yegorsobolyev.jpg

Єгор Соболєв, командир роти БПЛА. Фото: Facebook Єгора Соболєва

Він також розказав, у чому буде наша головна перевага і як працює державна програма "Армія дронів".

Єгор Соболєв вважає, що "Армія дронів" – одна з найефективніших ініціатив, які сталися в останні два роки.

"Ми отримуємо один із видів озброєння – нічні бомбардувальники – в рамках цієї програми. Дуже задоволені, знищили вже дуже багато техніки отриманими дронами. Я думаю, не в сотні, а в тисячі разів ефективність, якщо рахувати, скільки витрачено на виробництво, і скільки нами знищено цими дронами", – сказав Соболєв.

За його словами, "Армія дронів" та створення спеціалізованих рот безпілотників – два чудових воєнних рішення, які насамперед на собі відчув ворог. Він також розповів про те, чого бракує зараз у війську, чому ми ніколи не зробимо більше дронів, ніж росіяни, і якою буде наша головна перевага.

Нагадаємо, Єгор Соболєв займався громадською діяльністю, був телевізійним журналістом, журналістом-розслідувачем, у 2014 році став народним депутатом. Він активно займався питаннями люстрації у 2014-2015 роках – бачив і розумів, що люстрація проходить неправильно, зазвичай дуже поверхово і часто просто імітується. Він заявляв, що система нараховує до мільйона людей, які переплелися корупційними зв'язками. Він відкрито казав, що у нас повністю клептократична держава, що прокуратурі люстрація має стосуватися 90% людей, якщо не 99%, що 70% суддів є хабарниками – "це підприємці в мантіях".

Наші інтереси: 

Розуміємо, що нинішня війна – це війна технологій та управлінських рішень.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи