Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у лютому 2023: керована молодість – ключова технологія третього тисячоліття

Радіймо, друзі! Щиро дякую всім, хто підтримав нашу справу роботою, грошима і молитвами! Ми вже перейшли до опанування планети «Приязність». Для піднесення на наступну планету необхідно підняти власні частоти та діяти ще більш рішуче. Тому ми починаємо впритул досліджувати феномен безсмертя.

230218no.jpg

На Беобахтері чудові новини!
На Беобахтері чудові новини!

Про піднесення на планету «Приязність» розповідають свіжі статті:

Для успішної діяльності у просторі Економіки дарування треба вміти точно формулювати свої бажання. Чіткі настанови для правильного звертання до Бога (в молитвах) і до ближніх (у мотиваційних промовах та листах) дає Ісус Хрестос у молитві «Отче наш». Ця загальна молитва є ілюстрованим шаблоном для складання власних молитов, спрямованих на досягнення конкретних земних цілей. Про це розповідається у статті:

Зверніть увагу, що відкриття сенсу цієї молитви вдалося здійснити завдяки піднесенню нашої спільноти у вищий простір подій. В ході експерименту вдалося з’ясувати, що існує прямий зв’язок між просторами подій (планами, площинами, «планетами») та режимами функціонування організму. Вищі режими можна увімкнути лише на вищих планетах. Цій темі буде присвячене наше наступне дослідження під робочою назвою «Концепція безсмертя: від активного довголіття до керованої молодості, тобто «життя вічного».

Виконано: Вічне життя: 7 необхідних компонентів режиму керованої молодості

Можливо, вже в цьому місяці почне працювати наша Економіка дарування – побачимо, як вона себе покаже в бета-версії (тобто діючого прототипу).

Нинішнє різке прискорення позитивних подій підтверджує наш висновок про те, що пік глобальної кризи пройдено, відтак маятник цивілізаційного розвитку розганяється до нової Золотої Ери. Наша загальна стратегія викладена у статті «Дороговказ для Галілеї».

Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому поширюємо інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і далі розгортаємо наш метафізичний стартап.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Хай буде! Ми це зможемо!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Хай буде! Ми це зможемо!

Радіймо життю граючи!