Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На злодієві шапка горить: чесні вибори демократи називають расизмом

Категорія:

Спецтема:

Одним з наслідків масштабних шахраювань демократів на виборах 2020 стало бажання американців вдосконалити виборчу систему, щоб максимально запобігти фальсифікаціям.

210408beautiful-blonde-woman-bikini-usa-flag.jpg

За чесні та прозорі вибори!
За чесні та прозорі вибори!

Чи знали ви, що в деяких штатах при голосуванні було необов’язково пред’являти посвідчення особи з фотографією, достатньо було будь-якого документу з прізвищем, наприклад читацького квитка з бібліотеки. А в деяких навіть цього не вимагали: просто приходиш на виборчу дільницю, кажеш як тебе звуть і де живеш – і тобі мають повірити. От скільки було подано таким чином голосів замість людей, які не прийшли на вибори…

Першими за справу узялись в штаті Джорджія, де ухвалили закон, що вимагає при голосуванні пред’являти посвідчення особи з фотографією. Адміністрація Байдена одразу заклеймила цей закон, як «расистський». Та от незадача: згідно з опитуванням Rasmussen понад дві третини чорношкірих підтримали цей закон, адже вони теж проти махінацій. Загалом же положення підтримують 75% американців.

Дивно, що у справу втрутилися неполітичні організації – фірми та спортивні асоціації. Так Coca-Cola виступила із засудженням положення пред’являти посвідчення з фото при голосуванні. Мовляв, це недемократично. Цікаво, а чому сама Coca-Cola при тому вимагає на своїх зборах акціонерів пред’являти посвідчення з фото?

Так само дивними виглядають претензії  Вищої ліги бейсболу (MLB), котра виступила із засудженням нового закону і на знак протесту оголосила про перенесення матчу всіх зірок MLB із Атланти (штат Джорджія) у Денвер (штат Колорадо). От тільки в штаті Колорадо вже давно діє положення, що на виборах треба пред’являти посвідчення особи з фотографією. Отже, таке перенесення не має іншої причини, як звичайна антиреспубліканська капость. Адже Колорадо на минулорічних виборах проголосував за Байдена.

45-й Президент США Дональд Трамп закликав своїх прихильників бойкотувати Вищу лігу бейсболу (MLB), Coca-Cola, Delta Airlines, JPMorgan Chase, ViacomCBS, Citigroup, Cisco, UPS, Merck та інші корпорації, які відкрито виступають проти виборчих реформ, що проводяться республіканцями в Джорджії.

А чому ж ці всі списи ламають навколо Джорджії? Та просто тому, що в Джорджії першими ухвалили законопроект, що має на меті запобігти махінаціям на виборах. А насправді такі процеси йдуть багато де. В 47 штатах до законодавчих органів подані законопроекти, які мають на меті ускладнити шахраювання. Більшість цих законопроектів спрямовані на обов’язковість посвідчення особи з фотографією та обмеження голосування поштою. Адже це були головні «дірки», через які здійснювалися фальсифікації. Поки що тільки три штати – Делавер, Огайо та Вермонт – не збираються вносити зміни у свої виборчі закони.

А тим часом без галасу та шелесту в трьох штатах йдуть аудити виборів. На окремих ділянках, в окремих округах. Долаючи спротив демократів та «глибинної держави». Рано чи пізно, а правда вийде назовні.

Більше прозорості!
Більше прозорості!
Наші інтереси: 

Необхідно максимально ускладнювати життя фальсифікаторам.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи