Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Ми повернемо Америку" – Дональд Трамп провів перший мітинг у 2022 році в Аризоні

Категорія:

Спецтема:

Колишній президент США Дональд Трамп намалював республіканцям позитивну картину майбутнього під час першого мітингу у 2022 році, що відбувся в Аризоні 15 січня.

 

trump.jpeg

Колишній президент Дональд Трамп готується виступити на мітингу на території фестивалю Canyon Moon Ranch у Флоренції, штат Аризона, 15 січня 2022 року. (Mario Tama/Getty Images)

"Велика червона хвиля почнеться тут, в Аризоні, і захлисне всю країну. І вона змиє сотні та тисячі соціалістів-демократів зі своїх постів нестримним потоком патріотів-республіканців", – сказав Трамп на фестивальному майданчику Canyon Moon Ranch у Флоренції, штат Аризона.

Тисячі прихильників зібралися на мітингу Трампа, другому його мітингу в Аризоні з того часу, як він залишив свою посаду. Колишній президент США описав натовп як "море людей", яке розкинулося "наскільки вистачає погляду", і закликав присутніх представників ЗМІ повернути свої камери.

Фото: Mario Tama/Getty Images

"Це рік, коли ми повернемо собі Палату представників, повернемо Сенат і повернемо Америку. Це так важливо! Можливо, це – найважливіші вибори у нашій історії. Я вірю, що 2024 рік буде ще важливішим. … У 2024 році ми повернемо Білий дім!", – сказав Трамп.

Трамп виступив проти нинішнього стану справ в державі, але висловив сподівання, що ситуація зміниться, намітивши порядок денний, який включає скасування обов'язкової вакцинації проти COVID-19, розслідування подій 6 січня 2021 року та боротьбу з нелегальною імміграцією.

Трамп розкритикував ковідні мандати адміністрації Байдена, які, за його словами, "абсолютно розкладають нашу економіку".

Він закликав американців "сказати Джо Байдену, що вибір американців у галузі охорони здоров'я – не його справа. Ми можемо самі зробити свій вибір".

"Цими рішеннями вони руйнують і знищують життя людей: звільняють американців з роботи, змушують невинних дітей рости в масках, закривають їхні школи, знищуючи освіту, пригнічують їх розвиток, руйнують їхнє майбутнє – і замикають людей в домах", – сказав Трамп.

"Вони позбавили людей гідності. Вони відібрали у них свободу. Я кажу – годі! Ми більше не збираємося це терпіти. Це той момент, коли американці повинні вернути свої життя та своє майбутнє. Ми повинні це зробити. Ми повинні бути сильними. Настав час радикальним демократам дати нам спокій, дати спокій нашим сім'ям, дати спокій нашим старим, дати спокій нашим дітям з їхньою сильною імунною системою".

За матеріалами The Epoch Times USA.

Наші інтереси: 

Стежимо за ситуацією в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це той президент яки закликав вакцинуватися, чим він коащий за Бідона.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це той президент яки закликав вакцинуватися, чим він коащий за Бідона.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, з самого початку Трамп схвально висловився про вакцинацію – і це нас засмучує. Проте він завжди виступав за її добровільність і розповідав, що йому вона не потрібна (принаймні, так було в 2020 році).
Таку дивну поведінку Трампа оглядачі пояснюють тим, що він не хотів поглиблювати конфлікт з великою фармою, бо це привело б його до політичної катастрофи.
Інші оглядачі звертають увагу, що висловлювання Трампа на користь вакцинації спровокували фальстарт серед виробників вакцин, тож вони втратили обережність і "спалилися".

Все, що робиться з власної волі, – добро!