Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ми негайно переходимо до «плану Б» – адвокат президента США Рудольф Джуліані

Спецтема:

«План Б» — це позови в кожному штаті. Вони вже підготовлені й подібні до тих, що передані до Верховного суду, пояснив Руді Джуліані. Американський народ повинен мати можливість почути факти, які від них приховують.

 

Як відомо, Техас подав позов до Верховного суду проти Пенсільванії, Джорджії, Вісконсину і Мічигану, але Верховний суд його відхилив. Тепер команда Трампа подасть позови в цих чотирьох штатах, а також в Аризоні й Неваді. Позови будуть включати звинувачення, викладені в скарзі Техасу, пише The Epoch Times

«Якщо у штату нема права, безумовно, воно є у президента Сполучених Штатів. І, звичайно ж, виборці в штатах мають право голосу. Вони передаватимуть ці справи прямо в суди, починаючи з нинішнього дня, – сказав Джуліані. – Подивімось, який привід вони спробують використовувати, щоб уникнути слухання з цього приводу».

Джуліані сказав, що суд використав положення про компетентність, щоб не розглядати справу. 

«Ніхто не хоче визнати той факт, що вибори "вкрали"» – сказав Джуліані та зазначив, що діяльність судів обурлива.

«Американський народ повинен мати можливість почути факти, які від нього приховують», – сказав він.

За його словами, суди не спромоглися навіть поглянути на відеозапис в Атланті, штат Джорджія, де показана крадіжка 30 тис. голосів, «яких досить, щоб змінити результати виборів».

«Вони [представники Верховного суду] не чули жодного свідка і не переглянули жодної плівки. Вони не прослухали жодного запису, яких близько тисячі».

Суди відхилили десятки пов'язаних з виборами позовів, поданих не тільки Трампом. Деякі були оскаржені, інші, як і раніше, розглядаються.

Згідно із записами з камер спостереження на State Farm Arena в Атланті, спостерігачам сказали, що підрахунок бюлетенів завершився близько 22:30 в ніч виборів. Однак після того, як вони пішли, працівники відновили підрахунок. 

Офіційні особи Джорджії заявили, що в записах нема нічого незвичайного, і дійшли висновку, що спостерігачі «просто самі пішли».

Команда Байдена не відповіла на запит прокоментувати ситуацію.

Наші інтереси: 

Розуміти, що фальсифікація президентських виборів в США була настільки грандіозною, що суди, як виглядає, бояться братися за розслідування справ махінацій. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Виявляється суди не такі й незалежні у США. Одже у Трампа один шлях - силою утримати владу, тоді й суди будуть виносити рішення. Якщо Трамп віддасть владу, то він буде злочинець, бо ж бездіяльність - теж злочин.

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Виявляється суди не такі й незалежні у США. Одже у Трампа один шлях - силою утримати владу, тоді й суди будуть виносити рішення. Якщо Трамп віддасть владу, то він буде злочинець, бо ж бездіяльність - теж злочин.

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

інтернацисти невдало намагалися перехопити керування судержав'ям америки