Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Маразм міцнішає: Байден вважає ковідовакцинацію найбільш патріотичним вчинком

Президент США Джо Байден звернувся до американців з нагоди 245-річчя США та закликав громадян робити ковідовакцинацію. "Це найбільш патріотична річ, яку ви можете зробити", – сказав він. Цікаво, невже в День Незалежності США окрім ковіда не було, про що сказати?

21070606.jpg

Фото: AP Photo/Patrick Semansky

Президент США наголосив, що вакцини є найкращим захистом від COVID-19 та закликав пройти вакцинацію, повідомляє Reuters.

"Цього року 4 липня – день особливого святкування, оскільки ми виходимо з темряви... року пандемії та ізоляції, року болю, страху і несамовитої втрати… Ми ніколи більше не хочемо бути там, де були сьогодні рік тому", – сказав Байден.

Байден зауважив, що коронавірус більше не паралізує націю, і "потрібно зробити так, щоб цього більше ніколи не було".

На святкуванні Дня незалежності США були присутні близько 1000 осіб, серед яких сім'ї військовослужбовців і робітників, які були залучені у заходи, пов'язані з COVID-19.

Нагадаю, що 4 липня Сполучені Штати Америки відзначили 245-й День незалежності країни. Це – найбільше державне свято у США, яке було запроваджено з нагоди підписання 4 липня 1776 року Декларації незалежності США від Об'єднаного королівства Великої Британії.

 4 липня 1776 року тринадцять штатів східного узбережжя Америки проголосили незалежність від Британської імперії й перестали бути її колоніями. Декларацію Незалежності  одностайно підтримали тринадцять штатів на конгресі в Філадельфії. Серед підписантів був майбутній президент США Томас Джефферсон.

Практично у всіх містах Сполучених Штатів традиційно проводяться святкові заходи, паради та шоу феєрверків, в деякі роки відзначення Дня Незалежності США у Вашингтоні відбуваються шоу військової авіації та техніки.

Про те, як незалежність США почалася з «Бостонського чаювання», читайте тут

Наші інтереси: 

Стежимо за США та діями президента Байдена.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, чому не згадали, що за вакцинацію від Коронавірусу офійно винагороджували цигарками з маріхуаною? Це, якраз в їхньому стилі....

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, чому не згадали, що за вакцинацію від Коронавірусу офійно винагороджували цигарками з маріхуаною? Це, якраз в їхньому стилі....

Якщо прагнеш чуда - створюй його!