Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китай шантажує Байдена? Конгрес США отримав документи про банківські перекази з Китаю для родини президента США

Категорія:

Спецтема:

Комітет Конгресу США отримав банківські квитанції, які підтверджують, що члени родини Президента США Джо Байдена отримували доволі дивні грошові перекази із Китаю. Хто і для чого надав ці квитанції Конгресу?

Плітки про те, що родина чинного Президента Джо Байдена має давні дивні зв’язки з китайськими фірмами ходять вже давно. І цьому є купа непрямих свідчень. А от тепер отримали документальне свідчення.

Комітет з нагляду та підзвітності (House Committee on Oversight and Accountability), який є головним слідчим комітетом Палати Представників Конгресу США, отримав банківські квитанції «дивних» переказів значних сум грошей членам родини Джо Байдена від китайської енергетичної компанії. Син Президента Гантер Байден отримав понад 500 тисяч доларів, брат Президента Джеймс Байден отримав 360 тисяч доларів. Ще більш дивним є переказ на 25 тисяч доларів невістці Президента, Гейлі Байден (вдова Бо – старшого сина Джо Байдена). Цікаво, які такі послуги вона могла надавати китайській енергетичній компанії, якщо вона є консультантом у приватній школі в США і ніяк не пов’язана з енергетикою?

Окрім цих трьох персонажів є ще четвертий отримувач грошей, котрий отримав 80 тисяч доларів. Він позначений без імені, просто «Байден». Злі язики стверджують, що це і є сам Джо.

Цікаво, якби подібна інформація з’явилася про когось із рідні Дональда Трампа – зараз про це трубили б усі провідні ЗМІ. А так вже другий тиждень про це говорять в кулуарах Конгресу, проте американські ЗМІ про це практично не згадують.

Суми, зазначені в цих квитанція, є великим, але аж ніяк не «фантастичними», про які ходять чутки. Тож постає питання – звідки комітет отримав ці квитанції й навіщо? Кому це вигідно?

І тут саме цікаве. В Каліфорнії є банк «Cathay», заснований у 1962 році вихідцями з Китаю. Штаб-квартира банку розташована в Чайнатауні Лос-Анджелесу. Банк має відділення в кількох штатах, а також у Китаї. Саме через цей банк пройшли ці підозрілі платежі. І саме цей банк сам надав ці квитанції комітету Конгресу.

Питання: для чого? Виглядає так, що це був цілеспрямований «злив» інформації. Є припущення, що це є попередженням Джо Байдену. Зараз відкрили інформацію про «дрібні оборудки», але якщо будеш обіймати занадто антикитайську позицію, то подібний компромат поллється повноводною рікою. Тобто це в чистому вигляді шантаж чинного Президента США.

Китай зацікавлений в тому, щоб Росія не програла війну «вчисту». Китай зацікавлений, щоб Росія програвала повільно, все більш виснажуючись і потрапляючи у все більшу залежність від Китаю. Тому Китай буде потрохи допомагати Росії, так, щоб вона не програла швидко.

А тому, якщо Президент США буде заважати Китаю здійснювати свою стратегію (тобто, буде настільки допомагати Україні, щоб ми швидко перемогли й закінчили війну), то на такий випадок там заготовлений компромат, і оцим «зливом» інформації до комітету Конгресу Байдена попередили про неприємні для нього наслідки.

Наші інтереси: 

Схоже, що Китай має компромат на чинного Президента США і тому може заважати йому надавати допомогу Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
КитайСША
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи