Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Короткі підсумки акції за права та свободу в Києві 3 листопада від Остапа Стахіва

Для чого перекривали вулиці в Урядовому кварталі Києва 3 листопада? Щоб Президент України, Кабмін та Верховна Рада пішли пішки й побачили людей. Але вони, як щури, пішли по підземних переходах, які ще за часів СРСР були споруджені під землею під будівлями означених органів влади.

Чиновники нам можуть запропонувати тільки брехню та беззаконня, вважає Остап Стахів, засновник руху "Права людини", один з організаторів протесту 03 листопада.

Нагадаю, 19 жовтня, після чергового судового засідання у справі за позовом Олександра Гумірова проти Кабміну про незаконність так званого карантину, Остап Стахів домовився з Олександром Гуміровим діяти разом. Проте за два дні до протесту Остап Стахів вирішив діяти окремо, не підтримавши проект Рішення Зборів громадян України, який підготував Олександр Гуміров.

Остап Стахів вважає, що акція 3 листопада вдалася, а ті провокації, які планували застосувати проти цієї акції, не змогли застосувати повною мірою. Він подякував всім учасникам.

Також Остап Стахів заявив, що у нас зараз по суті йде повалення Конституційного ладу нинішньою владою. Вищий законодавчий орган самоусунувся і не виражає інтереси українського народу, який обрав своїх представників до цього органу влади.

 

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями. Очікуємо на результати. Нинішня влада має тенденцію "задкувати", коли народ рішуче налаштований проти її рішень. Приклад: обіцяне рішення уряду відсторонити невакцинованих вчителів від роботи з 8 листопада, вже скасували (профспілка освітян повідомила, що терміни реалізації наказу МОЗ щодо обов'язкової вакцинації освітян відтермінують). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи