Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кондоліза Райс: американська допомога Україні «трохи відстає»

Категорія:

Спецтема:

У своєму інтерв’ю на телеканалі CBS колишня держсекретар Сполучених Штатів Кондоліза Райс висловилася за підтримку України, зауважила, що, на її думку, американська допомога «дещо відстає», а має «дещо обганяти».

 

Також вона пояснила, чому треба підтримувати Україну, і висловила побажання, щоб це розуміли всі кандидати в Президенти США 2024.

«Дуже важливо, щоб той, хто балотується в Президенти Сполучених Штатів, розумів суть цього конфлікту, той факт, що ми захищаємо не просто незалежність України, а ми захищаємо систему, засновану на правилах, яка каже, що сила не є правильним; ви не можете просто знищити свого сусіда.»

На її думку, не можна самоусунутися від конфлікту, бо якщо США допустять поразку України, то конфлікт все одно рано чи пізно прийде до союзників США, і тоді все одно доведеться втручатися, але з більшими втратами й зусиллями.

 

Наші інтереси: 

Переважна більшість республіканців підтримує Україну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи