Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Канада надасть Україні величезну суму на прозорі вибори

Канада хвилюється, аби президентські вибори в Україні пройшли прозоро. Саме тому надасть 25 мільйонів доларів для забезпечення безпеки від спроб зовнішнього втручання.

 

hrystyafriland.jpeg

Христя Фріланд

В Україну з Канади приїдуть понад 100 осіб для моніторингу чесності виборів, пише "Новое время".

Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд запропонувала представникам Держдепу і Єврокомісії приєднатися до Канади і ОБСЄ в справі забезпечення прозорості українських виборів.

"Багато в Україні розчаровані в реформах, таких багато навіть серед моїх друзів. Тому українці повинні отримати чесні вибори, щоб визначитися з тим, хто буде керувати їхньою країною", – зазначила Фріланд.

"Приєднуйтесь до Канади і ОБСЄ в справі забезпечення прозорості українських виборів", – звернулася Фріланд до присутніх на ланчі представникам Держдепу і Єврокомісії.

 

Наші інтереси: 

Канада та уряд Канади допомагають Україні. Присутність на виборах канадійців підвищить репутаційний рівень цих виборів. На цих виборах не буде росіян. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Канада
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи