Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 170
  • Переглядів: 184

Ілон Маск: Байден відкрив шлюзи на кордоні, щоб демократи могли залишитися при владі назавжди

Категорія:

Спецтема:

Маск сказав, що Байден хоче впустити в країну якомога більше нелегальних іммігрантів і легалізувати їх, отже демократи можуть створити незмінну однопартійну державу.

24020503.jpg

Фото: STR/NurPhoto via Getty Images

Ілон Маск знову виступив проти позиції президента Байдена щодо безпеки південного кордону, стверджуючи, що головнокомандувач навмисно впускає в країну мільйони людей, щоб демократи могли назавжди залишитися при владі, пише FOX News.

Мільярдер Маск, який був затятим критиком прикордонної кризи Байдена, в п'ятницю виступив з критикою президента США, поділившись заголовком новини 2021 року, в якому йшлося про те, що Байден, перебуваючи на посаді президента, має намір зробити пріоритетом надання легального статусу приблизно 11 мільйонам людей.

"Стратегія Байдена дуже проста, – написав Маск. – 1. Отримати якомога більше нелегалів в країні. 2. Легалізувати їх, щоб створити постійну більшість – однопартійну державу".

"Ось чому вони заохочують так багато нелегальної імміграції. Просто, але ефективно".

Звіт Імміграційної та митної поліції (ICE) за 2023 фінансовий рік показує, що кількість нелегальних іммігрантів, які перебувають у списку незатриманих, стрімко зросла з 3,7 мільйона у 2021 фінансовому році до майже 4,8 мільйона у 2022 фінансовому році та майже 6,2 мільйона у 2023 фінансовому році.

Маск, легальний іммігрант з Південної Африки, закріпив свій пост вгорі свого акаунта на сторінці соціальної мережі X, додавши в підписі: "Це пояснює, чому так мало депортацій, адже кожна депортація – це втрачений голос".

"Як сталося на цьому тижні, ви можете буквально напасти на поліціянтів серед білого дня в Нью-Йорку, бути звільненим без застави, показати всім середній палець і *все одно* не бути депортованим!!! Це обурливо".

Він далі прокоментував напад мігрантів на двох офіцерів поліції Нью-Йорка, написавши, що це "не має сенсу" після того, як багато з них були звільнені під заставу.

"Який взагалі сенс заарештовувати злочинців, якщо нічого не робиться!?" написав Маск пізніше про репортаж про венесуельську жінку, яку за останні півроку заарештовували вісім разів. "Ні в'язниці, ні депортації".

Раніше він заявляв, що отримати статус притулку після незаконного перетину південного кордону так само просто, як і пошук в Google.

Маск, власник компаній Tesla, SpaceX і X (колишня соціальна мережа Twitter), також припустив, що приплив нелегальних іммігрантів буде використаний як трюк для збору бюлетенів на майбутніх виборах.

Минулого тижня мільярдер розкритикував заклики президента Байдена ухвалити двопартійну угоду в Сенаті, щоб виправити безпрецедентний рівень нелегальних іммігрантів, які перетинають південний кордон. Очікується, що у законопроекті передбачаються мільярди доларів Україні.

"Не потрібно приймати жодних законів, – написав Маск. – Все, що потрібно, – це виконавчий наказ, що передбачає вимагати докази перед тим, як розглядати надання притулку. Так було раніше".

Він також погодився з підприємцем і інвестором з Кремнієвої долини Девідом Саксом, який минулого тижня написав, що кордон порушений, "тому, що ця адміністрація відмовляється виконувати закони, які ми вже маємо". Маск відповів: "Саме так".

У вересні Маск відвідав південний кордон в Ігл-Пасс, штат Техас, і транслював побачене в прямому ефірі, надаючи людям інформацію про міграційну кризу з перших вуст.

Минулого тижня Байден заявив журналістам, що зробив "все, що міг" у рамках своєї виконавчої влади для захисту кордону.

Республіканці в Палаті представників наразі працюють над тим, щоб оголосити імпічмент міністру внутрішньої безпеки Алехандро Майоркасу за те, як він справляється з кризою.

Спікер Майк Джонсон, республіканець, заявив минулого тижня в Палаті представників, що Байден і Майоркас спланували "катастрофу" на південному кордоні.

"Він запрошує хаос і безлад на нашу землю, який розриває саму тканину нашого суспільства. Президент може покласти цьому край, – сказав Джонсон. – І тепер, замість того, щоб визнати усю свою відповідальність за те, що вони вже накоїли, президент Байден хоче якимось чином спробувати перекласти провину на Конгрес за катастрофу, яку його адміністрація навмисно спричинила. Це абсолютно смішно. Ніхто на це не поведеться".

Наші інтереси: 

Демократи прагнуть змінити расовий склад США і назавжди зафіксувати свою владу. Біла американська нація бореться за своє існування. Україна опинилася в вирі цієї боротьби.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Республіканцям треба розділити нинішній пакет законів на окремі закони про захист кордону США, допомогу Україні, а також Ізраїлю, Хамасу (Сектору Газа), Тайваню та інші. Зараз з подачі Білого дому усе змішано в купу з метою маніпуляцій електоратом.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Республіканцям треба розділити нинішній пакет законів на окремі закони про захист кордону США, допомогу Україні, а також Ізраїлю, Хамасу (Сектору Газа), Тайваню та інші. Зараз з подачі Білого дому усе змішано в купу з метою маніпуляцій електоратом.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

У цьому відео Сергій Любарський пояснює сенс ситуації з кордоном США і допомогою Україні.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Цей скандал з іміграційним заохоченням в обмін на голоси, який продовжує просувати колективний байден — може й на користь Америці, яка починає відчувати наслідки цих «відкритих дверей», що й позначається у змінах в рейтинґах.

Чую від своїх американських знайомих, що така «політика» переходить усі межі. 

І що пакет допомоги — серед іншого Україні — блокують саме демократи, оскільки  не хочуть закрити південний кордон. Тому сама ідея одного пакету законів — цілком нездійсненна. 

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !