Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Huawei приєднується до санкцій: китайський технологічний гігант перестав укладати нові контракти з РФ

Категорія:

У великих рітейлерів Росії уже виникли проблеми з укладанням договорів на нові поставки мобільних пристроїв китайської компанії. А наприкінці березня Huawei припинив укладати нові контракти на поставку мережного обладнання з російськими операторами зв'язку.

На рішення Huawei припадає до 40% усіх працюючих у країні базових станцій стільникового зв'язку, пише Черный Треугольник.

Huawei пішла на цей крок через санкції США. Наприкінці березня влада США загрожувала Huawei санкціями через продовження партнерських відносин з російськими клієнтами.

У Мінцифри знають про можливої ​​проблеми із припиненням на час постачання обладнання Huawei через санкції. Відомство вважає, що постачання необхідних пристроїв і запчастин для операторів зв'язку може робити компанія Ericsson. Але шведський OEM-виробник телекомунікаційних послуг Ericsson вже припинив постачання в Росію.

На цей час обладнання вистачає приблизно на вісім місяців. Проте в Росії вже почала падати швидкість мобільного інтернету.

Наші інтереси: 

Опустити орків до рівня 1990-х.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи