Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Губернатор Теннессі підписав закон про заборону паспортів вакцинації проти COVID-19

Спецтема:

Губернатор Теннессі Білл Лі (Bill Lee) підписав у п'ятницю закон, який значною мірою забороняє паспорти вакцинації проти COVID-19 і обмежує застосування масок у всьому штаті. 

21111502.jpg

Губернатор штату Теннессі – Білл Лі (Bill Lee), 1959 р.н.
Губернатор штату Теннессі – Білл Лі (Bill Lee), 1959 р.н.

 HB 9077/SB 9014 був прийнятий законодавчим органом штату минулого місяця на триденній спеціальній законодавчій сесії.

Новий закон (pdf) набуде чинності негайно, забороняючи державним установам, державним школам і багатьом приватним підприємствам вимагати підтвердження наявності вакцини від COVID-19 як умову, щоб туди зайти, або обов’язком для свого персоналу.

Спікер палати представників Республіканської партії штату Теннессі Кемерон Секстон, який виступав за проведення спеціальної сесії, високо оцінив підписання губернатором Лі нового закону.

«Велика перемога у відстоюванні конституційних прав усіх громадян!» – написав Секстон у Twitter. – «Пишаюся тим, що ми захистили батьківські права та можливість жителів Теннессі вільно приймати рішення щодо охорони здоров’я без втручання уряду та примусу, а також поклали край неконституційним діям Байдена».

 

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо, як відбувається опір вакцинній вакханалії в США, розуміючи, що наш уряд копіює дії урядів США та інших країн ЄС. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
праваСША
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи