Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Група німецьких "інтелектуалів" та колишніх політиків закликала уряд примусити Україну до капітуляції (+відео)

Категорія:

Низка німецьких колишніх політиків, так званих інтелектуалів та лідерів громадської думки (явно годованих з кремлівської руки) оприлюднили відкрите звернення до уряду Німеччини, зміст якого полягає, по суті, в примушенні України до капітуляції.

 Текст листа опублікований в німецькій газеті Berliner Zeitung, повідомляє Європейська правда.

Це звернення стало реакцією на вимоги ЗМІ та громадськості щодо захисту України та надання Києву важкого озброєння. Натомість його автори вимагають протилежного і мають на меті посилити чинну позицію уряду Олафа Шольца.

Лист ґрунтується на тезах, що часто лунають від представників держави-агресора. Автори звернення вважають, що постачаючи зброю в Україну, Німеччина та інші країни НАТО "де-факто зробили себе стороною війни", а агресія проти України є "полем битви між НАТО і Росією за безпековий порядок в Європі". Вони також вважають, що існує потреба задоволення "законних інтересів безпеки Росії".

Головна ідея листа – Україна все одно програє, тому її треба примусити капітулювати.

"Попри повідомлення про успіхи Української армії, вона значно поступається російській і має мало шансів виграти цю війну. Ціною тривалого військового опору, незалежно від результату, буде більше зруйнованих міст і більше втрат серед українського населення", – вважають автори та закликають "допомогти" Україні проти її волі.

"Ми закликаємо уряд Німеччини, країни ЄС та НАТО припинити постачання зброї українським військам та заохочувати уряд у Києві припинити військовий опір", –- йдеться у документі.

Пропонується, зокрема, змусити Україну терміново вивести армію з Києва, Одеси та Харкова, щоби запобігти їхньому руйнуванню. Умовою української капітуляції вони пропонують зробити нейтралітет, визнання Криму російським та дозвіл на "незалежність" Донбасу.

Лист підписали 18 осіб – "інтелектуалів", лідерів думок (письменниця та журналістка Даніела Дан, один з популярних співаків Німеччини  Александер Векер) і колишніх політиків та дипломатів, у тому числі троє екс-депутатів Бундестагу – Ентьє Фольмер ("Зелені", учасниця російських "Петербурзьких діалогів"), Норман Пех та Люк Йохімсен (партія "Ліві", відома проросійською спрямованістю), а також чинний член "комітету з цінностей" правлячої Соціал-демократичної  партії Німеччини Ганс Міссельвіц.

Коментар німецького політолога Сергія Сумленного:

Наші інтереси: 

Ось і повилазили агенти Москви. Тепер їх потрібно якось нейтралізувати – морально та репутаційно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Москва кидає у відкритий бій свою приховану агентуру. Це вже агонія. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Москва кидає у відкритий бій свою приховану агентуру. Це вже агонія. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Це так зване "відкрите звернення" є наслідком правління Німеччиною агента Кабали фрау Штазі - фрау Меркель (Гітлер).  Ми ще побачимо багато "сюрпризів" і багато дізнаємось про агентів Кабали в сучасні політиці....

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, фрау Меркель наробила багато! Як Меркель допомагала Путіну: https://www.ar25.org/node/41501

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Таемна доктрина в дї!   В рф є ресрси, а в німців технології! Гей, гей працюемо!

 

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Можливо, певна частина етатичної верхівки Західних країн боїться українського націоналізму, аби він не перекинувся на інші народи. І тут мало розвивати власний націоналізм, варто його вже зараз експортувати далі.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме так. Український націоналізм має бути досить універсальним і доступним для інших народів.

Сергій Ждан wrote: Можливо, певна частина етатичної верхівки Західних країн боїться українського націоналізму, аби він не перекинувся на інші народи. І тут мало розвивати власний націоналізм, варто його вже зараз експортувати далі.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!