Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп в інтерв’ю FoxNews розкритикував зустріч Байдена з Путіним

Спецтема:

«Це чудовий день для Росії, а Америка не отримала нічого». Байден дозволив добудувати NordStream II, скасував американо-канадський трубопровід Keystone XL, а журналісти отримали Пулітцерівську премію за роздмухування фальшивої інформації.

За кілька годин після завершення саміту у Женеві, ведучий «FoxNews» Шон Генніті (Sean Hannity) зв’язався із 45-м Президентом США Дональдом Трампом (Donald Trump) і попросив його прокоментувати те, що відбулося.

Трамп сказав, що засмучений тим, що Байден не здобув жодної перемоги під час саміту, тоді як, на його думку, Путін і Росія домінували у цей день.

Байден настояв на своєму рішенні дати зелене світло добудові трубопроводу NordStream II, одночасно скасувавши американо-канадський трубопровід Keystone XL. Тепер Росія отримає надмірні надходження від продажу газу до Німеччини, тоді як канцлер Ангела Меркель продовжує недоплачувати власний внесок у НАТО, баланс якої продовжуватиме субсидуватися Сполученими Штатами.

«Ми дали вільний простір дій для Росії, і ми нічого не отримали. Ми відмовились від чогось, що було неймовірно цінним. Я зупинив трубопровід, NordStream II, і трубопровід був зупинений, а тепер його повернули [Німеччині та Росії] і за це нічого не отримали», - сказав Трамп.

На підтвердження слів Трампа ведучий наголосив, що Байден майже одночасно скасував північноамериканський трубопровід і дозволив російський трубопровід, таким чином одним «махом пера» знищив близько 10 000 робочих місць у США.

Також ведучий пригадав, що вирує інформація про дивні нібито вигідні ділові угоди 51-річного Гантера – сина Джо Байдена – в Росії та навколишніх країнах. І запитав у Трампа, а що станеться, якщо його 43-річного сина Дональда-молодшого перевірятимуть на можливі російсько-українські ділові відносини в той час, коли він був діючим Президентом?

«Ну, вам просто потрібно прочитати новини», – відповів Трамп. – «Протягом п'яти років, з того дня, як я став Президентом, нас постійно розслідували, і виявилося, що це все було мильною бульбашкою. Це було жахливо: “Росія, Росія, Росія…”, що насправді ускладнило справу з Росією».

«Це була фальшивка, створена Шиффом (Adam Schiff) та Клінтон (Hillary Clinton) і всіма цими людьми. Це було ганебно, абсолютною ганебно, і це було насправді небезпечно і дуже погано для нашої країни».

Трамп додав, що за повідомленнями ЗМІ Гантер Байден (Hunter Biden) отримував 183 тисячі доларів на місяць за членство в правлінні української енергетичної компанії.

«Але він сам визнає, що нічого не знає про енергетику. Усе це просто жахливо. Гроші від Росії, 3,5 мільйона доларів від дружини екс-мера Москви».

Трамп зазначив, що багато журналістів провідних  ЗМІ отримали Пулітцерівську премію за свої репортажі про те, як триває розслідування про нібито зв’язки Трампа з Кремлем, тобто вони отримали Пулітцерівську премію за роздмухування фальшивої інформації.

До слів Трампа додам від себе, що нещодавно New York Times опублікував статтю, де визнав, що антитрампівське «досьє Стіла» є фальшивкою. А власне саме на цьому досьє і побудовані всі звинувачення проти Трампа. І, до речі, New York Times був одним з головних «промоутерів» з роздмухування цієї фальшивки. І що тепер робити зі всіма цими лауреатами Пулітцерівської премії? Недарма Трамп зауважив, що останнім часом цю колись поважну премію зганьбили списком отримувачів.

Ведучий задав і провокативне питання про вік Джо Байдена і про те, що він останнім часом регулярно втрачає свій хід думок, говорить незакінчені речення, демонструє ознаки слабкості.

На що Трамп, якому у понеділок виповнилося 75 років, відповів, що вік не є проблемою. І згадав про свого доброго друга, співзасновника Home Depot Бернарда Маркуса (Bernard Marcus), якому 92 роки, і він досі «на всі 100».

«Послухайте, я сподіваюся, що у Байдена немає проблем. Я хочу, щоб у нього все було добре. Я думаю, що вибори були неймовірно несправедливими, але я хочу, щоб цей хлопець робив  добре для нашої країни».

Але при тому Трампу дуже не подобається спостерігати, як Байден “словесно спотикається” на звичайній прес-конференції, як це було у Женеві.

Повертаючись до економічного спаду за часів Байдена, Трамп порівняв перші місяці роботи адміністрації Байдена з насуванням економічного краху, який спостерігався за президента Джиммі Картера у 1970-х.

«Незабаром ви побачите, як раптово зросте процентна ставка, що є першим кроком», – попередив Трамп.

«Я не знаю, чи пам'ятаєте ви часи адміністрації Картера, коли процентна ставка піднялася до 21%. А я був тоді і я пам’ятаю. Ви нічого не могли отримати – і економіка зупинилася».

Трамп зауважив, що жорстка політика Байдена, що зупиняє більшість нових джерел внутрішнього виробництва енергії – тільки збільшує потенціал економічного колапсу.

Щоправда, нещодавно федеральний суддя зупинив план Байдена ввести мораторій на окремі ділянки нафтогазової галузі на Алясці, що на деякий час дозволило полегшено зітхнути губернатору-республіканцю Майклу Данліві (Michael Dunleavy).

«За лічені тижні ми не будемо енергетично незалежними», – застерігає Трамп. – «Вони закривають все. Неможливо повірити в те, що відбувається»

Трамп знову наголосив, що найбільшими бенефіціарами енергетичної політики Байдена є Росія та Близький Схід.

«Вони своїми діями роблять Росію такою багатою. Коли я пішов з посади, бензин коштував 1,87 долара за галон. Зараз вже понад 3 долара за галон. А буде ще 5, 6, або навіть 7 – пом’яніть мої слова. І це більше, ніж збільшення податків».

«Я попереджав про це під час дебатів, проте люди не слухали».

Сучасний стан економіки Трамп назвав “мрією Берні Сандерса (Bernie Sanders)”, додавши, що сенатор-соціаліст від Вермонту напевно “не може в це повірити”.

«Це набагато гірше, ніж робив би сам Сандерс. Він навіть не подумав би запропонувати деякі речі, які відбуваються зараз».

 

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи