Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Депутати відтермінують штрафи для ФОПів за відсутність касових апаратів

Світ:

Голова Верховної ради України Руслан Стефанчук заявив, що до кінця 2022 року підприємці, які не встановили касові апарати (РРО), не будуть сплачувати штрафи. Про це Стефанчук повідомив після наради з головами фракцій.

22012702.jpg

Руслан Стефанчук

До Верховної Ради буде внесено законопроект щодо мораторію до кінця року на штрафи за невстановлення реєстратора розрахункових операцій за умови, що надалі РРО все ж буде встановлено, пише УНІАН.

Стефанчук сказав, що 63 особи, які були затримані під час акції ФОПів під Верховною Радою 25 січня, вже відпущені. Крім того, він повідомив, що депутати виступають за те, аби інформація про відповідні події біля ВР "була прокомунікована чи керівництвом МВС, чи керівництвом поліції в межах відповідного брифінгу".

"Також ми, люди, які завжди намагаються знайти компроміс, просили б, за можливості, знайти час і можливість зустрітися з представниками ФОПів для того, щоб пояснити ту ситуацію, яка стосується тих подій, які відбувалися вчора, і щодо їх кримінально-правової кваліфікації", – сказав Стефанчук.

Він повідомив, що до ВР має бути подано законопроект щодо мораторію на штрафи для тих, хто не встановив реєстратор розрахункових операцій.

"Пропозиція, яка прозвучала від голови комітету (з питань фінансів, податкової та митної політики) Данила Гетманцева, – сьогодні до кінця дня буде поданий відповідний законопроект... по якому до кінця цього року не будуть сплачувати штрафи особи, які не встановили РРО, за умови, що вони встановлять", – повідомив голова ВР і висловив сподівання, що депутати ВР підтримають цей законопроект.

Наші інтереси: 

Влада відступає, якщо народ виходить з протестами до Верховної Ради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дедалі більше переконуємось, що "зелена влада" – це стимул і тренажер для громадянської самоорганізації.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дедалі більше переконуємось, що "зелена влада" – це стимул і тренажер для громадянської самоорганізації.

Все, що робиться з власної волі, – добро!