Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

CNN, MSNBC та інші ліві ЗМІ продовжують втрачати глядачів – Рейтинг Нільсена

Категорія:

Спецтема:

Після уходу Трампа з Білого дому колись найпопулярніший телеканал CNN втратив майже 70% своєї аудиторії. Інший виразно продемократівський телеканал MSNBC посів друге місце за темпами падіння.

Місяць тому я вже писав, що в порівнянні з січнем 2021 року телеканал CNN втратив понад половину своєї аудиторії.

І ось свіжі дані. Відповідно до «Рейтингу Нільсена» (система вимірювання кількості аудиторії телеканалів) за період з січня по травень 2021 року CNN втратив майже 70% своєї аудиторії. За цей час кількість глядачів  у прайм-тайм (з 20:00 до 23:00) впала на 65%. При тому кількість глядачів у демографічній категорії віком від 25 до 54 років, найважливішій віковій групі для рекламних мереж, CNN втратила 71% глядачів як в середньому за день, так і у прайм-тайм.

Хоча втрат зазнали всі  провідні телемережі, проте CNN постраждав найбільше.

Інший виразно продемократівський телеканал MSNBC посів друге місце за темпами падіння. За цей період він втратив 49% загальної кількості глядачів. При тому у віковій групі від 25 до 54 років телеканал втратив 63% глядачів. У прайм-тайм телеканал перестали дивитися 58% глядачів цієї вікової групи.

Менше всіх втратив нейтральний Fox News – лише 2% загальної кількості глядачів та 15% глядачів у віці від 25 до 54 років.

Як бачимо, Fox News вже більш популярний за CNN.

Нагадаю, що місяць тому керівник проекту Project Veritas опублікував приховане відео розмови з  технічним директором CNN Чарлі Честером (Charlie Chester), де той розповідає, як вони «вишвирнули Трампа з офісу». І як використовували для цього пропаганду. Як свідомо вибирали погані кадри з Трампом. Як запрошували медиків на передачі, щоб постійно просувати думку про поганий стан здоров’я Трампа. Одночасно показували, як Джо Байден займається джоґінґом (біг підтюпцем). "Самі створювали історії" – іншими словами просто брехали. А далі каже, що незабаром будуть практично згортати висвітлення теми Ковіду, натомість постійно поштовхуватимуть тему «зміни клімату».

Схоже, що глядачам набридло, що їхньою думкою нахабно маніпулюють, тому почали масово відмовлятися від CNN, MSNBC та їм подібних.

Наші інтереси: 

Не можна будувати свою політику на брехні та ненависті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи