Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ковід-19 – це діагноз, який придумали в цьому році й домовилися, що його викликає коронавірус

Категорія:

Світ:

Ковідом назвали те, що показують тести. Ці тести вказують не на наявність коронавірусу, а на стресовий стан організму. Якби раніше їх робили з такою ж частотою, ми б мали ті ж цифри.

Цей коронавірус є лише черговою варіацією. Власне, його могли вибрати зі списку старих, вже існуючих, але ще не опублікованих штамів. Те, що він новий для науки, не означає, що він новий для природи та людини, пише Андрій Білецький

В організмі, до речі, за визнанням, наприклад FDA, його так ніколи ніхто і не виділив. І довести, що описані під виглядом знову придуманого захворювання симптоми викликає саме цей вірус, і взагалі вірус, нема поки ніякої можливості.

Коронавірусів, добре відомих медицині з середини 60-х, – тьма. Як і вірусів грипу. Це все оболонкові (вважай, в мильній бульбашці) РНК ретровіруси. Тобто вони навіть безпосередньо клітину не можуть інфікувати, на відміну від вірусу грипу.

Що стосується самого "ковід". Так назвали цю нову хворобу.  Яка може і взагалі не хвороба, і не нова, а набір ознак різних захворювань, різних пацієнтів.

Як таке можливо? Ні ПЛР, ні тест на антитіла, ні КТ не є специфічними діагностичними ознаками. Якби раніше їх робили з такою частотою, ми б мали ті ж цифри.

Далі беремо всіх пацієнтів з відповідними ознаками й призначаємо їм договірний діагноз. Ці люди – хтось інфікований, але взагалі не хворий. Хтось взагалі й не інфікований, але його тести хибнопозитивні, хтось хворий токсичним альвеолітом (від чого – це окреме питання, до цього обговорення не має відношення).

І вуаля – ми їх всіх порахували та призначили хворими на ковід. Вірус тут взагалі ні до чого. Але, щоб це визнати, лікарю треба мати а) глибокі знання в декількох сферах, б) совість, в) почуття власної гідності та професіоналізм.

Якщо зовсім просто, то коронавірус – це вірус. Як і вірус грипу. Різновидів багато, всі вони приблизно однакові, з маленькими варіаціями. Викликають ГРВІ зі звичайною неспецифічною клінікою.

Ковід – це діагноз. Його придумали в цьому році. Домовилися, що цей діагноз, цю хворобу, викликає коронавірус. Можливо. Який, правда, поки ніким не виділено.

Вирішили собі, які симптоми та синдроми зараховуватимуть як ковідні. Що теж не означає, що вони є наслідком вірусу. Але ось так вирішили. Вирішили, до речі, не в цьому році, а набагато раніше, коли планували цю ковідошизу.

Тому, коли ми говоримо про вірус, якийсь там вірус є. Один з мільйонів. Чи є цей умовний вірус збудником того, не зрозуміло якого захворювання, – невідомо. Але домовилися так вважати.

Чи є симптоми, характерні для дуже багатьох різних хвороб, специфічними для цього збудника? Ні. Але вирішили сукупність цих симптомів та й всі їх окремо тепер, не парячись диференціальною діагностикою, вважати ковідом.


Автор ПЦР-тесту розповідає про те, що він не призначений для діагностики вірусів:

 

 

У 2008 році ВООЗ змінила умови, за якими можна оголосити пандемію. Серйозність захворювань і висока смертність більше не мають значення.

Завдяки цій зміні в 2009 році фарма-мафії вдалось влаштувати аферу під назвою «свинячиий грип» і вколоти свою вакцину мільйонам людей. У результаті масової вакцинації принаймні 700 дітей в Європі захворіли нарколепсією та сталі каліками.

У 2020 році злочинці влаштували значно грандіознішу барановірусну аферу. Цього разу населення світу готують до масової вакцинації, залякуючи астрономічною кількістю щоденних позитивних ПЦР тестів на коронавірус.

Винахідник ПЦР Карі Мулліс (Kary Mullis) чітко і недвозначно сказав про те, що ПЦР – це процес, а не тест, і він не призначений для виявлення вірусів або наявності захворювань.

Дивіться також відео: Винахідник ПЛР тесту Кері Малліс (Kary Mullis): нема жодних доказів, що ВІЛ є причиною СНІДу

Наші інтереси: 

Розуміти, що населення спочатку залякали, потім їм маніпулювали, а потім воно погодилося і само почало цькувати тих, хто не злякався і розібрався, що ж відбулося.

В тему: 
Паніка від свинячого грипу 2009 року: реконструкція масової істерії – Der Spiegel (Німеччина)Група німецьких адвокатів створює міжнародну мережу юристів, які будуть вести справу проти коронашахрайстваДекларація Великого Баррінгтона: тисячі світових вчених виступили проти обмежень, пов'язаних із Covid-19«Масштабна афера»: нардеп від Слуги народу назвав пандемію Covid-19 «змовою корпорацій»Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо)Німецькі вчені та експерти про аферу Covid-19, Китай, ВООЗ і глобальну корупцію (відео)«Лікарі за правду» заявили, що Ковід-19 є фейковою пандемією – міжнародна пресконференція і заходи в Мадриді (Іспанія)Переважна більшість вірусів не є патогенними для людини, вони відіграють важливу роль у формуванні екосистем – Бі-Бі-Сі (ВеликобВіруси забезпечують еволюцію людини та її пристосування до змін довкілля – професор Костянтин Уманський
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

В мене була якась схожа хвороба (пропадав нюх та смак)

Я не меч, я тримаю меч.

Коментарі

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

В мене була якась схожа хвороба (пропадав нюх та смак)

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Захворювання, яке діагностується тепер як КОВІД - це цілком конкретне захворювання із спільною сиптоматикою. На кафедрі з 12 осіб перехворіли мінімум четверо, один помер. У багатьох управлінських відділах академії буває, що перехворіли всі. Це там, де не було дистанційної форми роботи. Вірус не придумали. Це, швидше за все, вірус, втрачений лабораторією в Ухані, що займалась забороненою біологічної зброєю. Трамп вимагає від Китаю 10 трильйонів доларів відшкодувань. Світова закуліса скористалась вірусом для нагнітання страху в світовому масштабі. Одне з раціональних пояснень цієї штучної паніки - це спроба зупинити світову економіку, що в першу чергу гальмує економіку експортно орієнтованих країн. Головний отримувач збитків є на сьогодні Китай. У рази подорожчала вартість транспортних перевозок з Китаю, що вдарило по виробнику. Це інформація з Одеської приватної компанії. Так я думаю про все це!