Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Чи допоможе Байден Україні?

Спецтема:

У «сплячого Джо» занадто багато своїх проблем. Світові диктатори вважають його «слабаком». Тому після приходу Байдена до Білого Дому вони почали «зриватися з котушок» і демонструвати, що не збираються рахуватися з думкою слабака. Поведінка Путіна зараз – це тільки один з прикладів того, як ці світові диктатори зневажають Байдена.

Найбільш проблемною темою для США є ситуація навколо Тайваню. Китай відверто грає м’язами. Розвідувальні літаки, військові кораблі регулярно виходять практично на кордон Тайваню. Китай проводить військові навчання, де імітує десантну операцію на Тайвань. США висловлюють «глибоку стурбованість», при тому заява держсекретаря Ентоні Блінкена є набагато більш жорсткою та конкретною, ніж слова про ситуацію на українському кордоні. В американському істеблішменті сильні побоювання наростаючої могутності та претензій Китаю. Тому основна увага прикута саме до ситуації навколо Тайваню.

У цей час Путін влаштовує загострення на українському кордоні. Мета – залякати Україну і по можливості США, щоб щось собі виторгувати. Путін впевнений, що Байден слабак. І тому зламається і піде на якійсь компроміси коштом України. Крім того, якщо Байден піде на прямі переговори з Путіним, то це ніби як знову легітимізує російського диктатора на світовому рівні. Зараз Байден вже сам подзвонив Путіну і запропонував зустрітися і поговорити десь на нейтральній території. І в якості початку розмови скасував захід до Чорного моря двох американських есмінців. Тобто, Путін вже виграв свою іміджеву спецоперацію. В РФ вже зараз починають святкувати і казати, що крутий хлоп Путін примусив таки американців піти на поступки.

Коли лідер Північної Кореї Кім Чен Ин побачив рішучі дії Дональда Трампа в Сирії, він сам запросив переговорів. Переговори йшли важко, але йшли. Кім намагався створити враження, що готовий йти на деякі компроміси. Як жест доброї волі він передав США тіла американців, що загинули понад півстоліття тому на Корейській війні. Зараз в США інший Президент, Джо Байден. Його адміністрація поскаржилася, що ніяк не може вийти на зв’язок з лідером Північної Кореї. Товариш Ин нічого не відповів, натомість виступила його сестра з напрочуд хамською заявою, де між прямими образами на адресу Джо Байдена висловила думку, що вони мали глибоко в носі і Америку, і її Президента.

Тим часом Іран, котрий намагався сильно «не висовуватися» при Трампі, теж вирішив, що тепер можна творити що завгодно. Іранські кораблі вже створили кілька інцидентів у Перській затоці. А тепер Іран офіційно заявив, що відновлює свою ядерну програму і починає збагачення урану до 60%. Хто не розуміє – це збройовий уран. Адже уран для атомних станцій має збагачення біля 4%.

А що Байден? А як ви думаєте, що робитиме старий втомлений чоловік, котрий плутає своїх родичів та забуває колег? В ситуації, коли одразу кілька світових хамів глибоко плювали на його думку?

Тим часом за опитуванням STATISTA 49% американців вважають Байдена слабким лідером. Причому 14% вважає його просто слабким, а 35% - дуже слабким. А ЗМІ продовжують нас переконувати, що американці просто такі в єдиному пориві масово голосували за Байдена.

А насправді дії Байдена ведуть США до великої кризи і розколу. Ось найбільш драматичні лінії розколу:  криза на кордоні з Мексикою, спроба відібрати у американців права на зброю, знищення сотень тисяч робочих місць через зупинення будівництва нафтопроводу, імітація боротьби з епідемією методом «все заборонити», спалах злочинності через антиполіцейську політику тощо.

Проблема в тому, що через наростання внутрішньоамериканських кризових процесів керівництву США буде просто не до справ у світі. Якщо Байден проголошував «повернення ролі Америки у світі», то насправді його дії ведуть до того, що США втрачають свою роль у світі.

Нам в Україні треба нарешті усвідомити, що ніхто не буде захищати Україну окрім нас самих.

Наші інтереси: 

Захистити Україну від агресії може тільки сама Україна.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Реалістичний геополітичний погляд ! Тому повністю годжуся з "Нашими інтересами".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Реалістичний геополітичний погляд ! Тому повністю годжуся з "Нашими інтересами".

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

З висновками згоден. Північний потік 2 відновив будівництво на другий день після інагурації. Фінансова допомога Україні скоротилась у два з половиною рази.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Що там зі сплячим Байденом? Ніби прокинувся і підписав ленд ліз. Слава Україні! Слава США! Слава Байдену!