Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 105
  • Переглядів: 110

Брехню доктора Фаучі про корисність соціального дистанціювання розслідують у Конгресі США – The Hill

Категорія:

Конгресмен-республіканець Джеймс Комер заявив, що йому подобається ідея арешту колишнього керівника служби боротьби з коронавірусом Ентоні Фаучі за його свідчення про реакцію адміністрації Трампа на коронавірус.

24061102.jpg

доктор Фаучі

Джеймс Комер (James Comer) заявив, що Фаучі вигадав рекомендовану 6-футову соціальну дистанцію, яка швидко стала повсюдною в умовах пандемії та інших обмежень. В інтерв'ю Fox Business він зазначив, що доктор Фаучі був головним підбурювачем до встановлення дистанції", пише The Hill.

"Це те, із-за чого не тільки закрили десятки тисяч підприємств в Америці, а й те, що призвело до зростання боргу в результаті необхідності субсидування тих підприємств, які були закриті, і субсидування рівня безробіття, – сказав Джеймс Комер. – Це зруйнувало державну освіту. Діти не могли ходити до школи через 6-футову соціальну дистанцію, яку відстоював доктор Фаучі".

Свідчення Фаучі 3 червня стали його першою відповіддю на запитання під присягою після його відставки з уряду. Він зіткнувся з критикою з боку багатьох республіканських політиків, які намагалися покласти на колишнього медичного радника Білого дому провину за труднощі, з якими зіткнулися американці під час пандемії.

4 червня Комер заявив в інтерв'ю Newsmax, що сподівається, що свідчення можуть бути використані для збору доказів для кримінального розслідування проти Фаучі.

Наші інтереси: 

Ковідна афера не пройде безслідно. Знайдуться ті, хто викриє ковідобезумство і "нову реальність", яку так наполегливо нав'язували людям.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи