Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Більшість американців із песимізмом ставиться до того, в якому напрямку ведуть країну «демократи»

Категорія:

Спецтема:

За останні два місяці 20% американців перейшли зі стану оптимістів у песимісти. На переконання більшості, країна рухається в неправильному напрямку. 

Цікаві результати соціологічних опитувань публікує телеканал «ABC news». За його даними сьогодні 55% американців із песимізмом дивляться на те, в якому напрямку рухаються Сполучені Штати під керівництвом демократів. Причому за даними цього ж каналу у травні таких песимістів було тільки 36%.

Зараз менш ніж половина американців (45%) з тою чи іншою часткою оптимізму дивляться на те, в якому напрямку рухається країна. У травневому опитуванні таких було 64%, майже дві третини.

Ще цікаві цифри з опитування:

Ви схвалюєте чи не схвалюєте, як Байден поводиться з імміграцією та ситуацією на кордоні з Мексикою?

  • схвалюю 37%
  • не схвалюю 61%

Ви схвалюєте чи не схвалюєте, як Байден розв’язує питання насильства з використанням вогнепальної зброї?

  • схвалюю 37%
  • не схвалюю 61%

Ви схвалюєте чи не схвалюєте, як Байден поводиться з питанням злочинності?

  • схвалюю 39%
  • не схвалюю 58%

Минулого тижня дані свого опитування опублікував Gallup. Він дає трохи більш позитивні для демократів цифри, проте теж фіксує падіння довіри до Байдена. За даними Gallup діяльність Байдена тою чи іншою мірою схвалюють 50% американців, а 45% - не схвалюють. При тому Gallup фіксує різку партійну поляризацію ставлення до роботи Байдена. Серед демократів та республіканців рівні схвалення/несхвалення є різко протилежними та майже не змінюються, хоча серед демократів рівень схвалення все ж таки трохи знижується. А от серед незалежних рівень схвалення дій Байдена впевнено йде вниз.

Тим часом «Newsweek» повідомляє про два майже ідентичних опитування про ставлення до Камали Гарріс. За даними Morning Consult 45% опитаних так чи інакше схвалюють діяльність Камали. При тому 47% не схвалює.

Опитування YouGov, проведене майже одночасно дає практично ідентичний результат: 44% сказали, що ставляться до Камали більш-менш позитивно, проте 48% – негативно.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи