Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Балунґейт у США, і як це може вплинути на Україну

Категорія:

Спецтема:

Адміністрації Байдена необхідно перемикнути увагу зі скандалу з китайським розвідувальним аеростатом на щось позитивне. Наприклад на Україну.

Вже два тижні США трясе скандал, пов’язаний зі збиттям китайського розвідувального аеростата, котрий пролетів над всією територією США з північного заходу до південного сходу – і тільки після цього був збитий над океаном. Це породило низку «теорій зради». Адміністрації Джо Байдена треба перемикнути увагу з балунґейта на щось позитивне. Є надія, що заради цього він щось зараз зробить (або принаймні пообіцяє) позитивного для України. Адже тема підтримки України є позитивною в США. Навіть попри наші корупційні скандали – американці в переважній більшості дуже добре ставляться до нашої боротьби за свободу. І щось позитивне для України буде схвально сприйнято американцями. 21-22 лютого Джо Байден буде в Польщі. Припускаю, що саме там він може щось оголосити – дуже позитивне для нас.

Докладніше див. відео:

 

Наші інтереси: 

Є надія, що адміністрація Байдена захоче перемкнути увагу з балунґейту на Україну. А для цього треба зробити щось дуже позитивне для України. Таким чином цей балунґейт може стати детонатором збільшення допомоги Україні з боку США. Звичайно, це лише припущення. Але воно має доволі високу імовірність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Прогноз справдився, причому в найбільш оптимістичному варіанті. Байден у Києві!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Прогноз справдився, причому в найбільш оптимістичному варіанті. Байден у Києві!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

До речі, ще вчора секретар Ради Національної Безпеки США заявляв, що "Байден не збирається із Польщі заїжджати в Україну". Оскільки візит до Польщі офіційно 21-22 лютого - то тут все чесно. Він із України заїжджає до Польщі :-)

Творю, отже існую.