Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Apple сертифікує українські сервісні центри

 

Корпорація Apple розширює дію своєї програми Independent Repair Provide, яка успішно працює в багатьох країнах світу, на Україну. Користувачам «яблучної» техніки це полегшить пошук надійної майстерні для ремонту Macbook, Айфона або планшета поблизу. А сервісним центрам, щоб стати учасником програми і увійти в число офіційних сервісів, необхідно буде пройти сертифікацію.

Що передбачає програма Independent Repair Provide?

Програма Independent Repair Provider передбачає, що майстерні та сервісні центри по ремонту та діагностиці iPad, ноутбуків, смартфонів і розумних годинників проходять процедуру сертифікації і отримують відповідний документ. З ним вони стають офіційними партнерами корпорації Apple і отримують від неї оригінальні комплектуючі та необхідний інструмент для розбирання і ремонту гаджетів.

На сьогоднішній день програма охоплює 1500 сервісних центрів в США, Канаді та країнах ЄС, а в цьому місяці до неї приєднаються ще 38 країн на різних контітентах. Українські компанії потрапляють у другу хвилю розширення IRP. Після цього адреси офіційних партнерів корпорації по сервісному обслуговуванню потраплять в спеціальний додаток, яке буде допомагати користувачеві швидко знайти найближчу майстерню.

Сертифікація сервісних центрів в Україні пройде до кінця 2021 року

Українські сервісні центри пройдуть процедуру сертифікації до кінця року (хоча про дату старту перевірок поки не повідомляється). Щоб стати учасником програми Independent Repair Provider, майстерні необхідно подати заявку в Аррle. Після цього регіональний офіс корпорації проведе перевірку ремонтного центру і підписує з ним офіційний контракт, де докладно описані всі права і зобов'язання партнерів. Після цього починаються поставки оригінальних ремкоплекти, деталей і комплектуючих від виробників для проведення ремонту технічних пристроїв. Зі свого боку корпорація залишає за собою право контролювати якість робіт і розривати контракт при порушенні зобов'язань контрагентом.

Участь в програмі для українських центрів по ремонту та діагностиці техніки Apple буде безкоштовним. Але є певні вимоги до кандидатів: офіційна реєстрація; їх назва, лого та веб-сторінка не повинні містити слова «Apple» і елементів фірмового стилю корпорації. Якщо назва, наприклад, My Cloud Store, - це допустимо; AppleUA - немає.

Що робити сьогодні, якщо вам потрібен терміновий ремонт «яблучної» техніки?

Зараз в Києві вже є сервіси, які відповідають всім вимогам програми і можуть надати гарантії якісного ремонту iPhone. Ви можете звернутися в сервісний центр при офіційному інтернет-магазині Apple My Cloud Store в Києві. Тут можна замовити новинки і більш старі моделі (до 2018 року випуску) девайсів з усієї лінійки «яблучного» обладнання (ноутбуків, смартфонів, планшетів, розумних годин і моноблоків), аксесуарів до них з гарантією, звернутися з приводу ремонту та діагностики на найвигідніших в Україні умовах.

 

Наші інтереси: 

Корисна інформація.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи