Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Антимосковська політика Дональда Трампа: факти проти вигадок

Спецтема:

В Україні дуже поширена думка, що Трамп є «маріонеткою Кремля». Демократи на цю тему провели багато розслідувань і написали багато книг, проте нічого не знайшли. Тож судімо не за фейками олігархічних ЗМІ, а за реальними діями Трампа щодо Москви.

210106trump.jpg

Дональд Трамп, президент США
Дональд Трамп, президент США
Попередні статті:

1. Дональд Трамп, ставши президентом, позакривав всі консульства (читай шпигунські гнізда) Росії в США та вислав десяток агентів. Чи буде агент Путіна так робити?

2. У 2014 році Конгрес США виділив Україні летальну зброю. Але Обама з Байденом наклали вето на поставки зброї до України. Коли Трамп став президентом, то відправив зброю в Україну. Чи буде агент Путіна так робити?

3. Військові літаки США провели великі військові навчання на території України і зробили декілька демонстративних польотів над Києвом та біля Криму. Чи буде агент Путіна так робити?

4. Трамп зібрав всіх членів НАТО і попередив: або ви будете готові воювати і вкладаєте гроші, або я виходжу з НАТО. До цього, протягом декількох десятиліть, НАТО трималось в основному за рахунок США. Вони пообурювались, але врешті-решт почали витрачати більше грошей на свої війська. Таким чином НАТО відродилось. Чи буде агент Путіна так робити?

5. Відновив дві великі флотилії, які діяли проти СРСР, але які в 1995 році були розформовані, оскільки тоді вважалося, що небезпека, після розпаду СРСР, зникла. Чи буде агент Путіна так робити?

6. Трамп вийшов з двох військових договорів з Москвою, навіть не порадившись з нею. Чи буде агент Путіна так робити?

7. Трамп домовився про зниження цін на нафту, що спричинило економічну кризу в Росії. Чи буде агент Путіна так робити?

8. Трамп перевів свої війська до Польщі і встановив там системи ППО. Чи буде агент Путіна так робити?

9. Трамп ввів санкції проти компаній, які прокладали для Росії газові труби через Балтійське море в Європу. Як наслідок будівництво призупинилось. Чи буде агент Путіна так робити?

10. Трамп наклав санкції на поставки в Росію стратегічного та технологічного обладнання для нафтогазового та військового комплексів. Також Трамп наклав санкції на багатьох ключових осіб в адміністрації Путіна та бізнесі. Чи буде агент Путіна так робити?

11. Трамп почав поставляти в Європу газ та нафту, чим витісняє Москву з енергетичного ринку Європи. Чи буде агент Путіна так робити?

12. Вивівши війська з Сирії, Трамп створив умови протистояння між Туреччиною та Москвою. Чи буде агент Путіна так робити?

13. Хантер Байден – син Джо Байдена, отримав від Олени Батуриної (дружина колишнього мера Москви Лужкова) біля 3,5 мільйона доларів. Але Дональд Трамп все ще маріонетка Путіна? Дивно, чи не правда?

Це лише частина того, що робить Трамп у світі та у своїй країні. Також варто мати на увазі, що він належить до типу прагматичних людей, які можуть поплескати по плечу і сказати: «Володю – ти хороший хлопець», а завтра ввести санкції.

Трамп не політик. ТРАМП ЛІДЕР СВІТОВОГО РІВНЯ нашої сучасності. Це Наполеон Бонапарт ХХІ століття. Коли Наполеон прийшов до влади, то скасував монархію, проголосив республіку та почав проводити реформи. Монархічна Європа його не сприйняла, але пройшли роки і весь світ тепер живе за законами і правилами, започаткованими Наполеоном.

Завершення: Це не вибір між Трампом і Байденом – це вибір моделі нашого майбутнього


Ось як оцінив політику Трампа російський пропагандист Володимир Познер:

Наші інтереси: 

Перемога Трампа!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, Трамп - політик високого лету ! Дякую за нову блискучу аналітику, Друже Миколо, та стисле нагадання чистих фактів.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, Трамп - політик високого лету ! Дякую за нову блискучу аналітику, Друже Миколо, та стисле нагадання чистих фактів.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Але, більшість людей відмовляється, від того, аби знати факти. Відмовляється, бо тоді не залишиться місця для приємнішої для них, брехні. Як бути із ними?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Бенджамін Фулфорд, який є офіціним інформаційним джерелом впливових азіатських таємних товариств, зазначає, що після затвердження Байдена почнеться смуга певного політичного хаосу і це негативно позначиться на загальній ситуації у світі, адже це означає ситуативну перемогу Кабали (Глибинної держави)... не забуваймо про фейковий коронавірус і вакцини... Варто уважно стежити, як кажуть, за руками Камали Гарріс, бо саме вона є їх "троянським конем" ...