Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Акції соціальної мережі TruthSocial Дональда Трампа виросли на 20%

Категорія:

Спецтема:

Наближається день офіційного запуску соцмережі TruthSocial, і вартість її акцій пішла вгору. Тож сьогодні капіталізації компанії складає 2,2 мільярда доларів.

Минулого року Дональд Трамп уклав угоди з неназваними інвесторами на 1 млрд доларів на розробку та запуск нової соціальної мережі.

Коли акції Digital World Acquisition Corporation (DWAC) – компанії, що керуватиме мережею – вийшли на ринок, одразу почалося зростання ціни, і торгівля акціями була призупинена. Зараз торгівлю акціями компанії відновлено, і ціна одразу стрибнула з 50 до 60 доларів за акцію – ріст 20%. Тож сьогодні капіталізації компанії складає 2,2 мільярда доларів.

Причиною зростання називають публікацію в Apple App Store, де вказувалося, що платформа Трампа буде запущена 21 лютого 2022 року.

Для управління соцмережею та супутніми бізнесами готується об’єднання фірми Digital World Acquisition Corp. (DWAC) і групи соціальних мереж Trump Media & Technology Group Corp. (TMTG).

Колишній конгресмен-республіканець від Каліфорнії Девін Нуньес (Devin Nunes) у грудні пішов у відставку із Конгресу, щоб обіймати посаду головного виконавчого директора Trump Media and Technology Group.

Як казав Дональд Трамп: «1 мільярд доларів посилає важливе повідомлення Big Tech про те, що цензурі та політичній дискримінації необхідно покласти край».

Трамп також сказав про цей проєкт:

«Для мене ця робота — це набагато більше, ніж політика». «Це про порятунок нашої країни».

«Не буде тіньової заборони, гальмування, демонетизації або втручання в алгоритми для політичних маніпуляцій».

«Ми не будемо поводитися з користувачами як з лабораторними щурами для соціальних експериментів або називати альтернативні погляди “дезінформацією”».

Нагадаю, що зараз триває тестування бета-версії мережі TRUTH Social, а повноцінний запуск відбудеться 21 лютого 2022 року.  Але вже сьогодні можна зайти на головну сторінку мережі та подати заявку на вступ. Тоді в день офіційного запуску TRUTH Social ви отримаєте на свою пошту запрошення до мережі.

Прихильниками Трампа вже запущено соціальні мережі Frank та GETTR, які, втім не стали проривами. Сподіваємось, що нова мережа TRUTH Social врахує помилки попередників і стане дійсно потужною альтернативою інтернет-монополістам.

Наші інтереси: 

Цензура в існуючих соціальних мережах примушує людей шукати альтернативу. Нова соціальна мережа може стати справжнім проривом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи