Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Рівненщині невакцинованих дітей не допустять до навчання. Час шукати альтернативу!

Таке рішення було прийнято на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської ОДА (ТЕБ та НС). Впродовж 14 днів – з 11 по 22 жовтня – в області хочуть вакцинувати усіх дітей до 5 років включно незалежно від раніше проведеної вакцинації. 

Комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про те, що невакцинованих дітей не будуть допускати до навчання, повідомляє МОЗ.

“Рівень імунізації дітей від поліо є недостатнім. Лише 53% малюків віком до року отримали планові щеплення в 2021 році. Враховуючи випадок захворювання на поліомієліт, тепер маємо здійснити додатковий тур і вакцинувати всіх дітей регіону, аби захистити дітей від інфікування. До того ж маємо результати від ВООЗ, які ідентифікують це як спалах і вірус має зв’язок з вірусами афгансько-пакистанського походження, які зараз циркулюють у Таджикистані”, – заявив заступник міністра охорони здоров’я і головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. 

Нагадаємо, у Рівненській області одна дитина захворіла на поліомієліт, і це вже розглядається чиновниками МОЗ як спалах та надзвичайна ситуація. Минулого тижня більшість ЗМІ розганяли новину про те, що в Україні зареєстрували поліомієліт у дитини, викликаний вірусом, який має вакцинне походження, акцентуючи на тому, що дитина не була вакцинована.


Що відбувається? Індустріальна школа-тюрма активно зайнялася саморуйнуванням. Нас підштовхують до альтернативної освіти – і це добре!

В тему: 

Наші інтереси: 

Усе більше людей переконується, що нами керують психопати, тож необхідно прискорено гуртуватися і творити нову систему з нормальними людьми.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та ні, далеко не вся. Десь, 50-70%. Дітей тих людей, що є найбільш комформними (тобто, брехливими та безхребетними). То, самі діти є схожими на своїх батьків в оцьому. Тобто, виростуть такими ж брехливими та безхребетними. Бо, прийшов вже час (Жнива Господні) виключати таких людей з еволюції. До речі, в цій статті йдеться саме про вакцинацію від поліомієліту А, вона є значно менш згубною, ніж вакцинація від ковіду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Поки створиться нова система, схоже, що вся молодь України стане стерильною...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та ні, далеко не вся. Десь, 50-70%. Дітей тих людей, що є найбільш комформними (тобто, брехливими та безхребетними). То, самі діти є схожими на своїх батьків в оцьому. Тобто, виростуть такими ж брехливими та безхребетними. Бо, прийшов вже час (Жнива Господні) виключати таких людей з еволюції. До речі, в цій статті йдеться саме про вакцинацію від поліомієліту А, вона є значно менш згубною, ніж вакцинація від ковіду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Досвідчені юристи - практики СІ "ПРАВОВА ДЕРЖАВА" з м. Київ надають населенню міста, області та України БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ особисто та за телефонами або месенджерами за усіма питаннями сімейного , цивільного, житлового, трудового , кримінального, адміністративного, виборчого, господарчого , споживчого, соціального, комунального, транспортного /ДТП/ , пенсійного, гендерного, військового, ювенального, пенітенціарного, кримінально-виконавчого , міжнародного та інших галузей права, а також стосовно протидії сімейному насильництву та щодо захисту прав жінок, дітей та осіб похилого віку та з обмеженними можливостями, а також бійцям АТО , волонтерам , та членам їх сімей.

Роз'яснення правових аспектів і нюансів статусу УБД, безоплатне консультування та практична допомога в вирішенні питань користування пільгами та правами /на одержання від держави земельних ділянок тощо / та несення служби. Правова допомога при визнанні статусу УБД для добровольців.

Надання безкоштовної консультаційної та правової допомоги сім'ям переселенців за усіма юридичними питаннями /права, пільги, житло, одержання коштів тощо/.

Консультації й захист прав працівників від незаконних дій работодавців для всього населення. Допомога у одержанні зарплатні та інших трудових й соціальних виплат. Питання звільнення та інше.

Захист прав споживачів товарів та послуг, комунальних тощо. Практична допомога у швидкому поверненні неякісного товару або у одержанні компенсації за надання неякісних послуг.

Безоплатна консультаційна правова допомога пенсіонерам та спецпенсіонерам. Перерахунок пенсій, пільги та інше.

Правовий та практичний захист населення від неправомірних дій фінансових , кредітних, банківських установ , колекторів та фізичних осіб-кредітодавців.
Судове визнання фізичною особою - банкротом з подальшим повним списанням боргів.

Оскарження рішень органів влади та місцевого самоврядування до усіх інстанцій та судів , а також до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних організацій.

Телефонувати або звертатися у текстовій формі щоденно цілодобово

за тел , вайбером, вотсаппом, месенджером :
+38 095 341 15 69/Vodafone/,

тел. :
+38 063 367 04 27 /Life/,
+38 098 611 48 01 /Kyivstar/. У випадку нестачі у Вас коштів на рахунку прохання робить додзвон, миттєво передзвонимо.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !