Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На Рівненщині невакцинованих дітей не допустять до навчання. Час шукати альтернативу!

Таке рішення було прийнято на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської ОДА (ТЕБ та НС). Впродовж 14 днів – з 11 по 22 жовтня – в області хочуть вакцинувати усіх дітей до 5 років включно незалежно від раніше проведеної вакцинації. 

Комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про те, що невакцинованих дітей не будуть допускати до навчання, повідомляє МОЗ.

“Рівень імунізації дітей від поліо є недостатнім. Лише 53% малюків віком до року отримали планові щеплення в 2021 році. Враховуючи випадок захворювання на поліомієліт, тепер маємо здійснити додатковий тур і вакцинувати всіх дітей регіону, аби захистити дітей від інфікування. До того ж маємо результати від ВООЗ, які ідентифікують це як спалах і вірус має зв’язок з вірусами афгансько-пакистанського походження, які зараз циркулюють у Таджикистані”, – заявив заступник міністра охорони здоров’я і головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. 

Нагадаємо, у Рівненській області одна дитина захворіла на поліомієліт, і це вже розглядається чиновниками МОЗ як спалах та надзвичайна ситуація. Минулого тижня більшість ЗМІ розганяли новину про те, що в Україні зареєстрували поліомієліт у дитини, викликаний вірусом, який має вакцинне походження, акцентуючи на тому, що дитина не була вакцинована.


Що відбувається? Індустріальна школа-тюрма активно зайнялася саморуйнуванням. Нас підштовхують до альтернативної освіти – і це добре!

В тему: 

Наші інтереси: 

Усе більше людей переконується, що нами керують психопати, тож необхідно прискорено гуртуватися і творити нову систему з нормальними людьми.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Поки створиться нова система, схоже, що вся молодь України стане стерильною...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Поки створиться нова система, схоже, що вся молодь України стане стерильною...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та ні, далеко не вся. Десь, 50-70%. Дітей тих людей, що є найбільш комформними (тобто, брехливими та безхребетними). То, самі діти є схожими на своїх батьків в оцьому. Тобто, виростуть такими ж брехливими та безхребетними. Бо, прийшов вже час (Жнива Господні) виключати таких людей з еволюції. До речі, в цій статті йдеться саме про вакцинацію від поліомієліту А, вона є значно менш згубною, ніж вакцинація від ковіду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Досвідчені юристи - практики СІ "ПРАВОВА ДЕРЖАВА" з м. Київ надають населенню міста, області та України БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ особисто та за телефонами або месенджерами за усіма питаннями сімейного , цивільного, житлового, трудового , кримінального, адміністративного, виборчого, господарчого , споживчого, соціального, комунального, транспортного /ДТП/ , пенсійного, гендерного, військового, ювенального, пенітенціарного, кримінально-виконавчого , міжнародного та інших галузей права, а також стосовно протидії сімейному насильництву та щодо захисту прав жінок, дітей та осіб похилого віку та з обмеженними можливостями, а також бійцям АТО , волонтерам , та членам їх сімей.

Роз'яснення правових аспектів і нюансів статусу УБД, безоплатне консультування та практична допомога в вирішенні питань користування пільгами та правами /на одержання від держави земельних ділянок тощо / та несення служби. Правова допомога при визнанні статусу УБД для добровольців.

Надання безкоштовної консультаційної та правової допомоги сім'ям переселенців за усіма юридичними питаннями /права, пільги, житло, одержання коштів тощо/.

Консультації й захист прав працівників від незаконних дій работодавців для всього населення. Допомога у одержанні зарплатні та інших трудових й соціальних виплат. Питання звільнення та інше.

Захист прав споживачів товарів та послуг, комунальних тощо. Практична допомога у швидкому поверненні неякісного товару або у одержанні компенсації за надання неякісних послуг.

Безоплатна консультаційна правова допомога пенсіонерам та спецпенсіонерам. Перерахунок пенсій, пільги та інше.

Правовий та практичний захист населення від неправомірних дій фінансових , кредітних, банківських установ , колекторів та фізичних осіб-кредітодавців.
Судове визнання фізичною особою - банкротом з подальшим повним списанням боргів.

Оскарження рішень органів влади та місцевого самоврядування до усіх інстанцій та судів , а також до Європейського суду з прав людини та інших міжнародних організацій.

Телефонувати або звертатися у текстовій формі щоденно цілодобово

за тел , вайбером, вотсаппом, месенджером :
+38 095 341 15 69/Vodafone/,

тел. :
+38 063 367 04 27 /Life/,
+38 098 611 48 01 /Kyivstar/. У випадку нестачі у Вас коштів на рахунку прохання робить додзвон, миттєво передзвонимо.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !