Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перевірка у Джорджії розкрила цілі партії бюлетенів, які були пораховані двічі

Категорія:

Спецтема:

Розкрито ще одну схему фальсифікації виборів 2020. Недарма демократи так панікують. Додаткова неприємність – вони можуть втратити більшість у Сенаті.

Перевірки, які зараз проходять в Аризоні та Джорджії, приносять все нові підтвердження масових фальсифікацій на президентських виборах США 2020.

Як ми пам’ятаємо, восени, коли Президент Дональд Трамп відкрито казав, що в Джорджії були фальсифікації, тож необхідно провести перерахунок – виборча комісія зробила хитрий хід. Був проведений «перерахунок голосів», про що ЗМІ розтрубили на увесь світ – мовляв, порушень не виявлено, вибори було проведено чесно. От тільки цей перерахунок був насправді імітацією. Його проводили ті самі люди, що рахували бюлетені на виборах. І перераховували вони не паперові бюлетені, а їх скани з машин для голосування.

Проте на всі ЗМІ було заявлено, що «перерахунок» відбувся, порушень не виявлено. Тобто, якщо там були, наприклад, фальшиві бюлетені – то їх так само по новій перерахували. І отримали той самий результат.

Саме тому сенат штату Аризона вдався до безпрецедентної перевірки в окрузі Марікопа, про що я вже писав. Там перевіряють кожен паперовий бюлетень. Сканують в ультрафіолеті (щоб знайти сліди згинів, які обов’язково мають бути, якщо бюлетень прийшов поштою), перевіряють кожний «ланцюг постачання». Порівнюють кількість бюлетенів в коробках, у супровідних документах на коробки та в електронній базі голосування. Вже виявлено так багато суперечностей, що постало питання продовжити аудит на невизначений час, аби нарешті з усім цим розібратися.

А у Джорджії ініціативна група виборців «Voters organized for Trusted Election Results in Georgia» ще з осені вимагала дати їй доступ до бази бюлетенів для перевірки результатів виборів. Найбільшу підозру викликали результати в окрузі Фултон. У березні суддя Браян Амеро (Brian Amero) постановив надати для перевірки проскановані зображення 147 тисяч бюлетенів в окрузі Фултон, але адвокати заявників стверджували в суді, що роздільна здатність 200 крапок на дюйм (DPI) була занадто низькою для проведення належного аналізу.

У травні суддя ухвалив рішення надати доступ до сканів бюлетенів з більшою роздільною здатністю. Ще місяць пішов на узгодження механізму доступу і проведення перевірки сканів бюлетенів.

І от нарешті перевірка почалася. І тут ініціативна група зробила безпрецедентний крок. Вона виклала базу сканів бюлетенів у вільний доступ в інтернеті, і тепер будь-хто охочий може самостійно контролювати результати перевірок ініціативної групи.

І результати не забарилися. Вже знайдено чимало сканів бюлетенів, які мають абсолютно однакові позначки, помазки, плямки – але при тому мають різні порядкові номери підрахунку бюлетенів. Тобто, це ті паперові бюлетені, які були проскановані на машинах для голосування по два і більше разів.

Ось відео, яке демонструє приклади отих двічі просканованих бюлетенів. А ви питаєте, звідки у Байдена так багато голосів.

 

 

 

 

Одразу ж згадалося і знамените відео з округу Фултон, коли всіх членів виборчої комісії та спостерігачів відправили на ніч додому «через прорив каналізації», а п’ятеро членів комісії залишилися, зачинилися у приміщенні та почали діставати приховані валізи з бюлетенями й терміново їх сканувати. На відео чітко видно, що жінка у жовтому одязі по кілька разів пропускає той самий бюлетень через машину для голосування.

Це відео, коли тільки з’явилося, то майже одразу було вилучено з Youtube. Так само Facebook та Twitter вилучали це відео з поясненням «неправдива інформація». Проте офіційне відео слухань в Законодавчих зборах Джорджії Youtube вилучити не ризикнув. Саме на тих слуханнях відео було продемонстровано. І тепер ми маємо можливість його ще раз передивитися як фрагмент відеозапису слухань.

Нагадаю, на виборах в Джорджії за офіційними даними Байден набрав 2.473.633 голосів, а Трамп – 2.461.854 голосів. Різниця лише 11779 голосів. При тому в окрузі Фултон Байден набрав 380.212 голосів, а Трамп – 137.237 голосів. Тобто в цьому окремому окрузі Байден набрав на 242.975 більше, що власне і вплинуло на результати виборів у всьому штаті. Тепер ми бачимо, як з’явилася ота «перемога» Байдена.

Які наслідки матимуть усі ці викриття схем фальсифікацій – поки що не знаю. Я вже писав, що в США поки що нема легітимного механізму виходу з подібної ситуації.

А тим часом у понеділок, 19 липня, в Джорджії  почнуться судові слухання щодо результатів виборів 6 січня 2021 сенаторів США від Джорджії. Офіційно перемогли два демократи – Рафаель Ворнок (Raphael Warnock) та Джон Оссофф (Jon Ossoff). Проте, коли ми зараз узнаємо про масштабні фальсифікації в Джорджії, перемога цих двох персонажів виглядає доволі сумнівною.

Якщо в ситуації з Президентом нема легального механізму виходу із ситуації, то у випадку з сенаторами ситуація простіше. Якщо буде визнано, що вибори сфальсифіковано, то штат може просто відкликати своїх двох сенаторів, натомість відправити у Вашингтон справжніх переможців. І тоді в Сенаті США різко змініться ситуація. Зараз там 50 республіканців та 50+1 (Камала Гарріс) демократів. Якщо Джорджія замінить своїх сенаторів, то ситуація буде 52 республіканці та 48+1 демократів.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними, шахраї мають бути покараними.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Події стають все більш цікавими!:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Події стають все більш цікавими!:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Вчорашній день, не прийдешній! Сонечко не засяє, хіба що смутку добавить.

Гарно, дуже гарно.