Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Звірогороскоп

Чи буде в нас нарешті український гороскоп?

kaver.jpg

Звіроколо
Звіроколо

новий гороскоп та дізнався, чого варто очікувати від наступного тижня.

Основні енергії тижня: нервова напруга перед закінченням року зростає, а тому є високий ризик загострення стосунків. Перевірте, чи немає людини, яка воліла б наробити вам капостей або й просто занадто уважно слідкує за вашим життям. Намагайтеся уникати спілкування з такими людьми та не дозволяйте їм втручатися у ваші справи.

Дуже великого значення набудуть знання. Той, хто матиме їх та бачитиме ситуацію усебічно, зможе зайняти вигідніше становище. Не говоріть зайвого та не надто розкривайте свої плани. Це час, коли краще зануритися у тишу, спостерігати, робити висновки, відпочивати та планувати.

Зубр (19.04-19.05)

Люди цього знаку вирізняються надзвичайною силою духу та нерідко – впертістю. Їхня велична сила не демонструється через авторитаризм, проте сповнює їх та підсвічує зсередини. Хоча інколи вони не є прикладом зразкових манер, але будьте впевнені – Зубри щирі та дійсно кажуть те, що думають.

Прогноз на 18.12-24.12

Підготуйтеся до можливих неприємних сюрпризів, які можуть бути викликані вашою нерішучістю та коливаннями. Краще зосередитися на робочих моментах, де у вас є усі можливості отримати нові навички та розвиток.

Особисте життя: можливо, вам захочеться поринути у свої думки, щоб проаналізувати ситуацію, яка з вами сталася. Проаналізуйте свою поведінку та поведінку партнера. І пам’ятайте: любовний вогонь врешті-решт стає попелищем.

Ведмідь (20.05-19.06)

Зазвичай, це люди практичного розуму, певної консервативності та великої поваги до себе. Їхній спокій буквально передається іншим! Ведмеді час від часу мають потребу зануритися до глибин власного “я” та повернутися до світу вже з новим рішенням.

Прогноз на 18.12-24.12
Час сприяє вашому успіху та досягненням, хоча на вершині ви можете почувати себе самотнім та виявити, що вам ні з ким поділитися своїми переживаннями та думками. Деякі речі не вийде отримати так швидко, як хотілося б.

Особисте життя: обережними слід бути тим Ведмедям, які вирішили завести таємний роман – дивіться, щоб тайна не стала відома широкому загалу! А тим, хто довгий час страждає від незрозумілих стосунків, варто задати собі запитання: чи не отримуєте ви насправді від цього задоволення?

Лис (20.06-20.07)

Ці люди пов’язані із магією природи та творчістю, оскільки відрізняються тонким відчуттям світу. У своїх стосунках з іншими можуть бути прямими та рішучими, а можуть – хитрими та навіть жорстокими. Мало хто вміє так пристосовуватися до мінливого життя та тримати хвіст за вітром як Лиси.

Прогноз на 18.12-24.12
Остерігайтеся підступних ворогів та розвивайте свої здібності, щоб бути готовими дати відсіч, коли це знадобиться. Ви вже зараз можете побачити результати своєї минулої роботи, тому просто продовжуйте впевнено йти задуманим шляхом.

Особисте життя: ваші відчуття можуть зазнати трансформації, а розуміння ситуації вийти на принципово новий рівень. Старим відчуттям час відмирати та відкрити дорогу для чогось нового, а міцним відносинам настала пора перейти на новий рівень.

Вуж (21.07-09.08)

Вужі, перш за все, наділені глибинною мудрістю та вмінням бачити речі такими, як вони є насправді. Цим людям часто доводиться проходити процеси оновлення та слідувати певним циклам, тому вони чудово розуміють зв’язок між причинами та наслідками. А ще вони в’юнкі, хитрі та вміють спокушати.

Прогноз на 18.12-24.12
На заміну скрутним обставинам може прийти раптовий успіх. Втім, попри привабливу пропозицію або можливості, ви все одно можете залишитися невдоволеним, оскільки це не зовсім те, на що ви розраховували.

Особисте життя: деяким Вужам слід замислитися, чи не женуться вони за привидом. Слід бути обережними із словами, не давати пустих обіцянок та не дозволяти собі легковажної поведінки.

Рись (10.08-15.09)

Рисі – знавці людських сердець, гарні психологи та чудові друзі. До них тягнуться та прислухаються, їхні поради цінують. Вони здатні швидко вчитися та відкривати нове, мандрувати та постійно розширювати горизонти.

Прогноз на 18.12-24.12
Час сприятливий для руху: і іноді це може бути рух від проблем. Вам може нарешті вистачити рішучості щось полишити, переконавшись, що це більше не працює. Не хандріть – ваші справи кращі, ніж ви думаєте.

Особисте життя: тиждень сприятливий для побачень, прояву обережного інтересу та у цілому занурення у свої відчуття. Якщо в вас накопичилися образи та негативні переживання, дайте їм вихід: довіртеся друзям або направте енергію на щось корисне.

Лелека (16.09-30.10)

Лелеці здавна приписували якості істоти, що приносить чистоту. Так і люди, народжені під цим знаком, приносять з собою гармонію та гарну атмосферу. Вони часто занурюються у питання, пов’язані з духовним розвитком та мають сильний зв’язок із божественним.

Прогноз на 18.12-24.12
Вірогідно, весь тиждень вам доведеться балансувати та шукати рівновагу між різними сферами життя, лавірувати у обставинах та разом з тим розбиратися і зі своїми тарганами. Певний чоловік може призупинити розвиток якихось подій.

Особисте життя: є ризик поринути у свої думки та дещо відсторонитися від партнера. Знайдіть час з ними поговорити та дізнатися про те, що в нього на думці. Якщо вам подобається якась людина, можливо, вона здається вам дещо кращою, ніж є насправді.

Лебідь (31.10-22.11)

Люди-лебеді – порядні та чесні, тому їх важко спокусити чимось, що не відповідає їхнім істинним бажанням. Вони вірні своїм ідеалам та навіть безкомпромісні у слідуванні їм, що інколи робить їх навіть жорстокими. Проте, якщо зможете прийняти Лебедя – отримаєте вірного друга на все життя.

Прогноз на 18.12-24.12
Необхідність зробити вибір може змусити вас розгубитися у помилкових висновках та надіях. Перш за все, з’ясуйте усі деталі та подробиці справи, щоб не сміймати облизня. По можливості поки відкладіть рішення.

Особисте життя: слово тижня – розплата. Чи не караєте ви себе навмисно самотністю з якихось причин? Чи не караєте ви себе у відносинах, вважаючи, що заслужили таке ставлення? Корінь усього, що відбувається, слід шукати в голові.

Вовк (23.11-29.11)

У житті цим людям допомагає буквально звірячий нюх. Вони свободолюбиві, горді, нерідко самовпевнені, але можуть бути відданими та щирими – інколи аж занадто. У ситуації тиску схильні ухилятися та втікати від джерела небезпеки.

Прогноз на 18.12-24.12
На жаль, ваші плани можуть не збутися з незалежних обставин. Не засмучуйтеся, скоріше за все, ви не могли вплинути на події. Зберігайте спокій та не робіть різких рухів. Усі подальші кроки мають бути дуже обережні.

Особисте життя: впертих залицяльників ваша відмова може розпалювати тільки сильніше. Найголовніше на цьому тижні чинити опір будь-якому примусу – ви не річ. І пам’ятайте: є різниця між реальною людиною та уявленнями про неї.

Ворон (30.11-17.12)

Життя цих людей часто пов’язане із загадками, потаємним, містичними переживаннями та пошуком істини. Ворони схильні сприймати усе як гру – проте не думайте, що їх ставлення хоч до чогось є несерйозним! Просто вони добре знають, що зайва серйозність ускладнює життя.

Прогноз на 18.12-24.12
Щось задумане може вам не принести очікуваного результату, а експеримент виявитися невдалим. Втім, навіть негативний досвід – це результат. Зараз краще відпочити, набратися сил та з ними вступити до бою знову.

Особисте життя: навіть якщо вам захочеться зробити щось екстравагантне та навіть епатувати, будьте з цим обережними. Ваше спілкування з кимось, до кого в вас інтелектуальний інтерес, може викликати неспокій другої половинки.

Сокіл (18.12-18.01)

Соколи – люди раптових ідей та цілей, що зненацька заволодівають ними повністю. Навіть якщо омріяна ціль ледве видна за горами, Сокіл не заспокоїться, поки не досягне її. А от чи добра вона – це питання випадку.

Прогноз на 18.12-24.12
Остерігайтеся впливових чоловіків, що можуть стати на заваді вашим планам з причин ваших особистих стосунків. Більше уваги приділяйте новим починанням – зараз саме нові справи потребують вашого контролю.

Особисте життя: поки деякі Соколи будуть відчувати себе серцеїдами, іншим може знадобитися підтримка та мудра порада друга щодо вашого особистого життя. Будьте обережні у сердечних справах.

Вивірка (19.01-15.02)

По своїй натурі вивірки схильні до авантюр, проте, здається, пані Фортуна їх за це і любить. Ерудовані та кмітливі – вони люблять розв’язувати складні задачки, які підкидає життя. А якщо пізнати їх краще, виявиться, що вони набагато більш постійні, ніж видаються на перший погляд.

Прогноз на 18.12-24.12
Чи не надто багато ви на себе навантажили? Особливо це стосується опіки над близькими – є ризик отримати невдячність у відповідь на найкращі наміри. Іноді необхідно дозволити людям робити помилки та не виступати рятувальником, коли про це не просять.

Особисте життя: на цьому тижні ви можете побачити, що потенціали вас та вашого обранця або об’єкта симпатій дуже різні. Є ризик того, що переживання через страх не відповідати своєму партнеру кинуть тінь на ваші стосунки.

Вепр (16.02-11.03)

Вепри весь час перебувають у русі та завжди готові до рішучих дій. Люблять бути лідерами та виборювати першість, проте не завжди можуть оцінити реальний стан речей та ступінь небезпек. За близьких можуть буквально “порвати”.

Прогноз на 18.12-24.12
Вам краще не завойовувати нові позиції, а розібратися зі старим. Є ризик зазнати втрат, проте не слід драматизувати події. Захищайте свої інтереси. Деякі справи можуть нарешті зрушити з місця, причому у цьому може допомогти поява певної людини.

Особисте життя: остерігайтеся доносів, пліток, пересудів та пустих балачок – це може негативно вплинути на сферу особистого життя. Можливий небезпечний накал почуттів. Навіть якщо суперечка відбудеться через хвилювання за кохану людину, це не привід переходити до скандалів.

Соловей (12.03-18.04)


Соловей – працьовитий та творчий, а ще несе із собою радість та відчуття свята. На перший погляд він може здатися поверхневим, проте коли ви пізнаєте його краще, ви щиро здивуєтеся відкритій глибині. Але з Соловейком все не так просто – інколи не розумiєш, чого від нього очікувати.

Прогноз на 18.12-24.12
Ваше бажання досягти стабільності може призвести до того, що ви тільки більше заплутаєтеся. Ваша ціль близько, але ви не можете до неї дотягнутися, ледь торкаючись кінчиками пальців. Можливо, тому, що обрали неправильні методи?

Особисте життя: запитайте себе, чи добре ви розумієте, що допустиме у стосунках, а що ні. Можливо, ви не відчуваєте ситуацію, тому не можете адекватно її оцінити і ризикуєте виглядати як мінімум диваком у очах коханої людини.

Наші інтереси: 

р

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи