Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЗСУ знищили стратегічний об'єкт системи ППО окупантів в Криму і комплекс С-400 поблизу Луганська

Категорія:

Збройні сили України уразили стратегічний об'єкт системи ППО російських окупантів у Криму в ніч проти 30 жовтня. Це підтвердило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

23103001.jpg

Ракетний комплекс ППО С-400 в Криму. Фото: Getty Images

"У ніч проти 30 жовтня Збройні сили успішно уразили стратегічний об'єкт системи ППО на західному узбережжі тимчасово окупованого Криму", – йдеться у повідомленні СтратКом ЗСУ.

Окрім того, Сили оборони 25 жовтня поцілили у ворожу систему ППО С-400, яка розташовувалася поблизу окупованого Луганська. Внаслідок удару система знищена.

Російське видання ASTRA також повідомило, що ракетна атака ЗСУ була здійснена 30 жовтня в районі 3 години ночі неподалік села Оленівка. Атаковано місце дислокації ракетно-зенітного полку ППО МО РФ. 17 військовослужбовців поранено. Пошкоджено 5 автомобілів.

Нагадаємо, 23 серпня поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут відбулися сім вибухів, у результаті яких було знищено російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіуса дії С-400 "Тріумф".

 

Наші інтереси: 

Б'ємо ворога, наближаємо Перемогу. Слава ЗСУ!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи