Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЗСУ знищили рідкісну систему РЕБ “Свет-КУ” на Херсонщині

Категорія:

Маємо третій підтверджений випадок втрати росіянами доволі рідкісної системи РЕБ "Свет-КУ". Вперше наші воїни взяли такий трофей ще у березні 2022 року. І ось на початку цього місяця – вже третю російську "Свет-КУ" демілітаризовано з вогником.

23111302.png

скріншот відео

"Маємо третій підтверджений випадок втрати росіянами доволі рідкісної системи РЕБ "Свет-КУ", – написали Сил оборони півдня України на своєму офіційному Telegram-каналі. – Українські військові з лютого 2022 року вполювали на полі бою не одну рідкісну російську систему, і в серпні Сили оборони знищили вже другу мобільну російську систему радіоелектронної боротьби РБ-636 "Свет-КУ".

Вперше наші воїни взяли такий трофей ще у березні 2022 року. І ось на початку цього місяця – вже третю російську "Свет-КУ" демілітаризовано з вогником".

 

Нагадаємо, в жовтні Українські Сили оборони знищили радіолокаційний комплекс ворога вартістю понад 10 мільйонів доларів.

Наші інтереси: 

"Життя триває, точиться війна". ЗСУ б'є ворога та ворожу техніку. Продовжуємо!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи