Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зростає популярність швидких безготівкових кредитів: що це і як отримати

В Україні швидкі кредитні кошти сьогодні можна отримати в будь-який час. Для цього слід зайти на офіційний сайт, щоб оформити заявку та отримати позику від обраного МФО.

Популярність таких закладів пов'язана з наданням невеликих сум на короткі терміни.

Особливість

Оформити позики на картку можуть всі. Такі кредити особливо затребувані у:

  • студент;
  • пенсіонер;
  • жінок у декретній відпустці;
  • бізнесмен;
  • громадян без постійної роботи.

Займ на карту срочно оформляється цілодобово. Щоб отримати гроші, слід зайти на сайт обраної МФО. Головне, необхідний стабільний доступ до Інтернету.

При відвідуванні онлайн-ресурсу МФО слід вивчити умови видачі позик. Необхідно акцентувати увагу на процентну ставку, яка береться в якості плати за користування грошима. Ще потрібно звернути увагу на штрафи, які використовуються проти клієнтів при простроченні.

Правила оформлення

Вивчивши умови, слід вирішити, чи підходять вони. У разі позитивної відповіді можна оформляти позику. Щоб отримати позики на карту, потрібно:

  1. Важливо заповнити спеціальну заявку. Щоб вона не була відхилена, потрібно вказати достовірні дані.
  2. Потім позначаються реквізити своєї карти, бажану суму позики.
  3. Після завершення заповнення анкети потрібно почекати її перевірки.
  4. Якщо заявка схвалена, гроші зараховуються на карту.

Важливо враховувати, що фахівці МФО не перевіряють кредитну історію. З цієї причини позики надаються навіть тим, у кого є невиплачені кредити або прострочення по ним. Саме тому такі мікрокредити вважаються доступними.

Без перевірки кредитної історії кредитори ставлять себе під загрозу. Для його компенсації призначаються високі відсотки за користування грошима. При цьому ставки в кожній МФО відрізняються.

Перевага

У позик на карту є чимало переваг в порівнянні з іншими способами кредитування. Головний плюс полягає в оперативності, оскільки заявки підтверджуються дуже швидко.

Процедура перевірки інформації із заявки виконується протягом півгодини, а іноді і менше. При позитивному рішенні сума зараховується на банківську карту майже моментально.

Інша перевага-прозорі угоди. Всі клієнти можуть уважно прочитати умови роботи з МФО. Завдяки цьому можна підібрати відповідні терміни кредитування. Якщо щось не влаштовує, є можливість звернутися в іншу компанію.

Необхідно враховувати, що у таких позик досить високі відсотки. Тому повернути заборгованість бажано на короткий термін. Це допоможе заощадити на переплаті.

Позики на карту дуже зручні, коли терміново потрібні гроші. Вони прекрасно виручають при необхідності здійснення покупки або оплати термінової послуги.

Позики з мінімальними втратами

Якщо без цієї позики не обійтися, то бажано:

  • Звертатися в компанії, що надають пільговий період для нових позичальників. Працює багато МФО, що пропонують позики на банківські картки. Перший кредит надають зі ставкою до 0,1% - це нормальний показник. За місяць переплата дорівнює 3%, що вигідніше, ніж у банку.
  • Вибирати такі кредити в крайніх випадках, коли гроші потрібні терміново, а іншого способу їх отримання Немає. Якщо ж можна обійтися, то слід зробити саме так.
  • Вибирати кредитні картки замість термінових позик. Вони надаються багатьма банками. Якщо картки будуть регулярно застосовуватися для оплати товарів, поступово ліміт буде збільшений. У таких карт зазвичай є пільговий період-50-60 днів.

Якщо термінова позика оформлена, важливо дотримуватися платіжної дисципліни. Відсоток і такий великий, тому не варто посилювати становище нарахуванням штрафів і пенею.

Професіонали радять користуватися послугами МФО в термінових випадках, коли позика просто необхідний. Якщо віддати кошти якомога швидше, то великої переплати не буде.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи